2777
2789
خب جلو زبونتو بگیر عزیزم

وای خیلی حرف بدی زدم بهش🥲چند روز پیش بودا ولی یادش نرفته ‌.میگه تا عید یادم نمیره

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یدونه میزدی پس سرش بیهوش میشد به کارت ادامه میدادییی چرا ول کردی😅🫣

نه اون خیلی قوی تر از اینه که با زدن من بیهوش بشه😂بهم میگه چسب .میچسبی کنده نمیشی

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
نکن این کار رو... زبونت رو نگه دار... قدر همسرت رو بدون

اره میدونم کارم خیلی بده🥲باید رو خودم کار کنم.دنیاروهم بگردم مثل این پیدا نمیکنم

نه اون خیلی قوی تر از اینه که با زدن من بیهوش بشه😂بهم میگه چسب .میچسبی کنده نمیشی

بگو شوهرمی دلم میخواد،، پروباش، منم آویزون میشم😅😅😅

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
سلام امر کنید بلد باشم در خدمتم

خواهش میکنم

امکان داره تو خصوصی؟

نمیدونم خیلی درمونده شدم

نمیدونم چیکار کنم با هیج کسی هم نمستونم در موردش حرف بزنم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

😂😂😂در این مواقع من محکم تر بوس میکنم کنارش گازم میگیرم قشنگ حرص خالی میشه بعد ولش میکنم

اره این گاز خیلی کیف میده ولی اونم نقطه ضعفمو فهمیده از موهام میکشه عقب درد میگیرهههههه😂میگه تنها راه کندن چسب همینه

چراتاعید؟😐

میگه تا عید که اصلا یادم نمیره بعد اونم کمرنگ میشه ولی تو ذهنم میمونه😂نمیدونم واقعا چرا تا عید

بگو شوهرمی دلم میخواد،، پروباش، منم آویزون میشم😅😅😅

اره پس مثل همیم😌😂آویزون شوهر نشیم پس آویزون کی بشیم😂