2777
2789
سه هفته ای هست نمازام شروع کردم کلی توبه کردم خودمو بیشتر به خدا نزدیک کردم اما هنوز ی حس ترسی دارم

اخییییی😍😍😍چ قشنگگگگ 

آفرین ب تو 

تو این زمونه ک بی دینی جولان میده تو انتخاب شری عبد خدا باشی

ترس ت هم از شیطان ک ناامیدت کنه 

خدا میدونی چقد منتظرت بود 

مث ی عاشق 

الان از جی می‌ترسی 

خدا دوست داره اول اون ب سمتت اومده ک تو توبه کردی 

اصلن نترس برو جلو قوی باش همینجوری پاک بمون و با دشمنت مبارزه کن مث ی قهرمان 

تو پیروزی 

نترسید و غم نخورید شما پیروز هستید اگر مومن باشید سوره آل عمران

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترس از مرگ تو وجود منم هست از اون لحظه ای که حضرت عزرائیل بیاد بالا سرم وحشت دارم تازه اگه سعادت داشته باشم خودشون بیاد

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
منم همیشه خاب مرگ خودم یا عزیزام می بینم 😕💔

من ی مدت اینقدر ذهنم درگیر بود که خواب می‌دیدم قیامت شده منو دم در بهشت نگه داشتن گفتن تو نمازی نداری که بری ولی خالم رو راه دادن از اونموقع شروع کنم نماز میخونم توبه کردم خدا کاش منو ببخشه 😭

اینقدر میترسم از کنار قبرستون رد شم یا برم تو فکر میبینم تموم بدنم میلرزه به گریه میفتم ب خدا التماس ...

چه بترسی چه نه آخرش میاد سراغت بعد ۱۲۰سال حالا😁چه بهتر با آغوش گرم بغلش کنیم منم از درد میترسم وعاشق مرگ بدون رنج وعذاب ودردم

اینقدر میترسم از کنار قبرستون رد شم یا برم تو فکر میبینم تموم بدنم میلرزه به گریه میفتم ب خدا التماس ...

برنامه زندگی پس زندگی حتما ببین 

حق الناس (کسی نرنجونی حق کسی پایمال نکنی) اگه رعایت کنی حتما جات خوبه من خودم هیچ وقت رعایت نکردم

بهش فکر نکن سعی کن به زندگیت برسی خوب باشی خوبی کنی من نمیترسم البته دلایل خودمو دارم هنیشه به یاد خدا باش تا همه چی واست اسون باشه

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

من ی مدت اینقدر ذهنم درگیر بود که خواب می‌دیدم قیامت شده منو دم در بهشت نگه داشتن گفتن تو نمازی ندار ...

توبه کردی دیگه داری جبرانم میکنی خدا ارحم الراحمینه نذار شیطون نا امیدت کنه   برو تو آغوش خدا کیف کن برای منم دعا کن

من ی مدت اینقدر ذهنم درگیر بود که خواب می‌دیدم قیامت شده منو دم در بهشت نگه داشتن گفتن تو نمازی ندار ...

میبخشه مهم اینه کاثبت قدم باشی برا منم دعا کنی

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

واقعا قدر خودت رو بدون عزیزم 

خیلی خیلی خدا روشکر کن که بهت فرصت توبه داده 

واقعا خوش به سعادتت 

قطعا خدا بخشیدتت .. لحظه ای شک نکن 

یکی از صفات خداست که یه جوری میبخشه که هیچ کس یادش نمیمونه مثلا شما گناهی کردی .. یعنی از نامه ی اعمالت هم پاک پاک میشه 

خیلی التماس دعا

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی