2777
2789
عنوان

کادوی روز زن برام سس شکلات خریده

91 بازدید | 11 پست

بچه ها انقد حالم بده خدا میدونه پارسال برام هیچی نخرید امسال اولین ساله خونه خودمونیم هیچی برام نخرید سس شکلات گرفته دستش برام خریده درصورتی که برای مامانش ادکلن روسری گل خریده بعد من گل شیشه یی برای مامانش خریدم میگه گل شیشه یی زشته برا ماماانم دسته گل بخریم

هرچی از دهنش دراومده بارم کرده میگه توقعت بالاس از من بنز میخای میگم بهش اخه سس شکلات؟؟! میخام چیکار من چقد به خودمو خاندانم فش داد باباش برا مامانش کادو کیک خریده بود این برای من سس شکلات حالم بهم میخوره از این بی ارزش بودنم

چی با خودش فکر کرده

حتما تلافی کن 

براش انبردست بخر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی با خودش فکر کردهحتما تلافی کن براش انبردست بخر

نمیدونم میگه دوس داری با بستنی برات خریدم تو بی لیاقتی میگم خودت روت میشه بگی برام ب کسی سس شکلات خریدی؟

نمیدونم میگه دوس داری با بستنی برات خریدم تو بی لیاقتی میگم خودت روت میشه بگی برام ب کسی سس شکلات خر ...

باهاش بحث نکن

فقطط تلافی

من یه سال شوهرم هیچ کاری نکرد

منم بعدش روز پدر هیچ کاری نکردم

داشت از عصبانیت منفجر میشد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
امسال روز مادر هیچی برا مادرم نمیخرم منتشو همین الان گذاشت سرم کثافت

من که تصمیم گرفتم نه تنها روز مرد 

روز تولدش هم تبریک نگم 

براى تولدم هیچ‌کار نکرد

بهش گفتم ما دیگه تو رابطمون نه تولد داریم نه روز زن و مرد