2777
2789
عنوان

از تصادف زنجیره ای ماهشهر چیزی شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده اینجا اصلا رعایت نمیکننتریلی خدا میدونه چه سرعتی داشته که نتونسته کنترل کنه اینطور زده مردم ...

لعنت خدابهشون بیاد من تاهمین چند دقیقه پیش دخترم داشت برام صحنه ی تصادف رو باگریه تعریف میکرد😭ازکاروزندگی افتادم

بی نهایت سخته نمیخوام بیشتر بهش فکر کنم حالم بد میشه

عزیزم ببخشید

دلم داشت می‌ترکید کسیو‌ نداشتم باش حرف بزنم💔اینجا گفتم کمی سبک شدم

هرچی گریه کردم آروم نشدم دلم آتیش گرفت😭

متاسفانه وطن ما دیگه پا نمیگیره از بس ک خاکش جوون گرفته ب خودشه خیلی سخته دوست عزیز درکت میکنم و شری ...

وای💔خیلی قشنگ گفتید😭واقعا همینطوره

خیلی ممنونم ازتون دلم داشت می‌ترکید خداروشکر شما هستین🫂

لعنت خدابهشون بیاد من تاهمین چند دقیقه پیش دخترم داشت برام صحنه ی تصادف رو باگریه تعریف میکرد😭ازکار ...

آخی عزیزم😭😭😭توروخدا‌ اگر در توانتون هست از روانشناس کمک بگیرید ترس تو دلش‌ نموننه

آخی عزیزم😭😭😭توروخدا‌ اگر در توانتون هست از روانشناس کمک بگیرید ترس تو دلش‌ نموننه

اره حتما فقط یکم ازنظر جسمی به ثبات برسم حتما یه فکری براش می کنم

خدابه دلت آرامش بده و دوستتون رو قرین رحمت ولطف خودش قرار بده 🌹🌹😔

وای💔خیلی قشنگ گفتید😭واقعا همینطورهخیلی ممنونم ازتون دلم داشت می‌ترکید خداروشکر شما هستین🫂

خدا بهت صبر بده عزیزم اره واقعا نی‌نی سایت خیلی خوبه بالاخره ادم چندتا دوست داره ک بدون قضاوت همراهیت میکنن