2777
2789
عنوان

تحربه اینو داشتین گوشیتون بی دلیل شارژ خالی کنه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 18 پست
نه کوشی من صفحش سالمهالان که اینو کفتین خیلی نکران شدمگوشی همسرتون داغ هم میکرد بعدش ؟؟؟

اره الان هم میکنه یعنی یه ربع دستت بگیری داغ داغ میشه.ولی نگران نباش چون همسرم میبره محل کارش اونجا هم چند باری از دستش افتاده کلا دیگه قابل استفاده نیست باید عوضش کنه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اره الان هم میکنه یعنی یه ربع دستت بگیری داغ داغ میشه.ولی نگران نباش چون همسرم میبره محل کارش اونجا ...

من کوشیمو شیش ماه هم نمیشه خریدم

الانم نمیدونم واقعا

اخه ایفون هزینه تعویض باتریشم زیاده

امیدوارم درست بشه حداقل 😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صرفه جویی انرژی فعال کن دیگه نمیکنه

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من کوشیمو شیش ماه هم نمیشه خریدمالانم نمیدونم واقعااخه ایفون هزینه تعویض باتریشم زیادهامیدوارم درست ...

ببر حتما درستش میکنن نگران نباش.گوشی تو گرونه 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم