2777
2789
وای توروخدا خدا از دهنت بشنوه منو خورد کرد رفت با دختری ک از هیچ نظری مث من نیست و فقط بلده لباس بپو ...

منم یه روزی خیلی اینو میخواستم انقدررر داغون شدم از رفتنش فقط میگفتم کاش یه جوری بشه بتونم تلافی کنم 

یه شب تا صبح زار زدم التماس کردم ولی ولم کرد

وقتی که برگشت با اینکه خیییلیی دوسش داشتم میمردم براش بعد چند ماه خواستگار اومد نامزد کردم چون میخواستم حالا که اون تو‌حال اون‌موقع  منه و دوسم داره تلافی کنم زنگ زد گریه کرد خواهش کرد گفت نکن گوش ندادم اون که همش میگفت فقط دوستیم و... گفت شماره مادرتو بده میخوام باهاش حرف بزنم هزار کیلومتر ازم فاصله داشت پاشد اومد و... ولی فقط فکر تلافی بودم و الان مثل سگگگگ پشیمونم چون هیچ وقت نتونستم فراموشش کنم و بیشتر به خودم ضربه زدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه روزی خیلی اینو میخواستم انقدررر داغون شدم از رفتنش فقط میگفتم کاش یه جوری بشه بتونم تلافی کنم ...

من دوماه التماسش کردم😭

غذورمو خیلی خورد کرد شخصیتمو 

میخوام برگرده واقعن ب این فکر میکنم ک لهش کنم وای این آرومم میکنه 

ینی چی ینی برگردم بخش؟اگ برگشت؟

یا برنگرد یا اگه تصمیم گرفتی برگردی اولا مثل قبل دل نبند که اگه رفت دوباره نشکنی بعدشم به فکر تلافی نباشه آخر عاقبت نداره چون هرجور بخوای تلافی کنی بدتر خودت اذیت میشی چون دوسش داری

یا برنگرد یا اگه تصمیم گرفتی برگردی اولا مثل قبل دل نبند که اگه رفت دوباره نشکنی بعدشم به فکر تلافی ...

ولی خب اون ک رل زده دیک برنمیگرده ک حالا بخوام تصمیم بگیرم ک لهش کنم یا برگردم بهش …

نمیدونم چرا منو انبلاک کرد م ذهنم بیشتر درگیر شد 

ولی خب اون ک رل زده دیک برنمیگرده ک حالا بخوام تصمیم بگیرم ک لهش کنم یا برگردم بهش …نمیدونم چرا منو ...

بیخیال خیلی ذهنتو درگیر نکن این مردا مریضن اصلا شاید اینکارو کرده که ذهن تو رو مشغول کنه یا تو رو وسوسه کنه بهش پیام بدی