سلين_مختارى مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 60 عنوان بياين داستانمو بخونين سرزنشم نكينيد كمكمم كنيد لطفا دارم ديونه ميشم 134 بازدید | 5 پست دوستان من عشقم رفت كات كرد دوسال باهم بوديم منو خيلى دوست داشت امابا اخلاق گوهى كه داشتم فراريش دادم هر سرى باهاش دعوا ميكردم و بهش بدو بيراه ميگفتم اين بار يهو گذاشت رفت الان پشيمانم هركار كردم كه نره ولى رفت تو اخرين پيامام بهش گفتم كه مجبور شديم جدا بشيم و هروقت به من نياز داشتى من هستم و اصلا پيامامو سين نميكنه من چيكار كنم برگرده كسيى هست كمكم كنه راهكار بدين برگرده فقظ بكيد برميگردع منو نا اميد نكنيد😭شمارمم پاك نميكنه بلاكمم نميكنه فقط جوابمو نميده دیروز | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ململی_قندعسلی عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 3177 مثلا چیکار کردی شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
کاربر_نی_نی_سایت_هست عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1856 دوستی که آخرش جدایی هست، همیشه که نمی مونه، خودت هم می دونی
likeamooninnight عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 1279 منم مثل تو طرفو از خودم متنفر کردم نمیخوام ناامید بشی ولی طرف با اینکه آنقدر دوسم داشت که برام جون میداد الان حاضر نیس کوچیک ترین کار رو بکنه و نه بلاکم کرد نه اینکه شمارمو پاک کنه