2777
2789
عنوان

کادوی روز زن بوس گرفتم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 90 پست

والا در حالی ک داشتم عاشقانه ظرف ها رو میشستم و میگفتم هیس آروم آشپزی کن بچه خوابه اومد عاشقانه بوسم کرد و تبریک گفت و گفت شرمنده نتونستم برات چیزی بخرم منم ی لبخند ساختگی زدم و گفتم عیب نداره و رفت ی تخم مرغ عاشقانه درست کنه چون از سردرد شام درست نکرده بودم .ما تو وضعیت هدیه گرفتن نیستیم همینکه احترام هم رو نگه داریم و مثل آدمیزاد با هم رفتار کنیم خیلی هم عالیه .ی مطالبی از این نی نی سایت میخونم اصلا دیگه برام کادو مهم نیست انگار خدایا فقط احترام و محبت . الهی دل همه زن و شوهرا ب هم مهربون باشه 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نجابت فقط برای اسب نیست

شوخی بود عزیزم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من یعد پنج سال واسم کادو خریده خدا حلال کنه سال اولی گل خرید فقط تا الان

من پارسال لباس مجلسی خرید آنقدرم زنونه بود ک حد نداشت😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

دیگه روز جهانی زن و ولنتاین هم نزدیکه، فک کنم همسرت یکی یدونه بوس هم رو اونا حساب کرده 😁🤪

فقط به تولد اعتقاد داره😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

عا ندیدم جالب میاد به نظر

دیدی حتما تو نت بزن گل نقره کادویی میاره برات

حال ندارم پاشم عکس بگیرم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
والا در حالی ک داشتم عاشقانه ظرف ها رو میشستم و میگفتم هیس آروم آشپزی کن بچه خوابه اومد عاشقانه بوسم ...

دقیقا همین ک به یاد بوده هم کلیه از سمت منم روزتون مبارک 

یه مو ازخرس کندن غنیمته😂🤌

آخ اگر این ببینه 😂

از دست تو😂❤️به جاش هم به خودت هم به شوهرت خوش گذشت🙃🌹

فکر نکنم موقع کارت کشیدن بهش خوش گذشته باشه ولی همین ک توی این اوضاع منو داره خوبه 😂❤️

الانم داره نماز میخونه بابت اینکه من خدا بهش داده(دروغ میگم نماز مغربشه) 😂

فکر نکنم موقع کارت کشیدن بهش خوش گذشته باشه ولی همین ک توی این اوضاع منو داره خوبه 😂❤️الانم داره نم ...

چی قشنگ تر از خرج کردن برای خانم خونه😎

کل سال داره برات خرج میکنه این شبم + هزاران شب دیگه❤️

آفرین به شما اینقدر قشنگ رفتی یه حرکت زدی  هم بدخلقی نکردی هم ممنونشم هستی ، خانمای تاپیک بغلی دارن گله میکنن🥲

چی قشنگ تر از خرج کردن برای خانم خونه😎کل سال داره برات خرج میکنه این شبم + هزاران شب دیگه❤️آفرین به ...

عزیز دلمی