2777
2789
عنوان

کادوی روز زن بوس گرفتم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 90 پست

والا در حالی ک داشتم عاشقانه ظرف ها رو میشستم و میگفتم هیس آروم آشپزی کن بچه خوابه اومد عاشقانه بوسم کرد و تبریک گفت و گفت شرمنده نتونستم برات چیزی بخرم منم ی لبخند ساختگی زدم و گفتم عیب نداره و رفت ی تخم مرغ عاشقانه درست کنه چون از سردرد شام درست نکرده بودم .ما تو وضعیت هدیه گرفتن نیستیم همینکه احترام هم رو نگه داریم و مثل آدمیزاد با هم رفتار کنیم خیلی هم عالیه .ی مطالبی از این نی نی سایت میخونم اصلا دیگه برام کادو مهم نیست انگار خدایا فقط احترام و محبت . الهی دل همه زن و شوهرا ب هم مهربون باشه 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نجابت فقط برای اسب نیست

شوخی بود عزیزم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من یعد پنج سال واسم کادو خریده خدا حلال کنه سال اولی گل خرید فقط تا الان

من پارسال لباس مجلسی خرید آنقدرم زنونه بود ک حد نداشت😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

دیگه روز جهانی زن و ولنتاین هم نزدیکه، فک کنم همسرت یکی یدونه بوس هم رو اونا حساب کرده 😁🤪

فقط به تولد اعتقاد داره😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

عا ندیدم جالب میاد به نظر

دیدی حتما تو نت بزن گل نقره کادویی میاره برات

حال ندارم پاشم عکس بگیرم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
والا در حالی ک داشتم عاشقانه ظرف ها رو میشستم و میگفتم هیس آروم آشپزی کن بچه خوابه اومد عاشقانه بوسم ...

دقیقا همین ک به یاد بوده هم کلیه از سمت منم روزتون مبارک 

یه مو ازخرس کندن غنیمته😂🤌

آخ اگر این ببینه 😂

از دست تو😂❤️به جاش هم به خودت هم به شوهرت خوش گذشت🙃🌹

فکر نکنم موقع کارت کشیدن بهش خوش گذشته باشه ولی همین ک توی این اوضاع منو داره خوبه 😂❤️

الانم داره نماز میخونه بابت اینکه من خدا بهش داده(دروغ میگم نماز مغربشه) 😂

فکر نکنم موقع کارت کشیدن بهش خوش گذشته باشه ولی همین ک توی این اوضاع منو داره خوبه 😂❤️الانم داره نم ...

چی قشنگ تر از خرج کردن برای خانم خونه😎

کل سال داره برات خرج میکنه این شبم + هزاران شب دیگه❤️

آفرین به شما اینقدر قشنگ رفتی یه حرکت زدی  هم بدخلقی نکردی هم ممنونشم هستی ، خانمای تاپیک بغلی دارن گله میکنن🥲

چی قشنگ تر از خرج کردن برای خانم خونه😎کل سال داره برات خرج میکنه این شبم + هزاران شب دیگه❤️آفرین به ...

عزیز دلمی