والا در حالی ک داشتم عاشقانه ظرف ها رو میشستم و میگفتم هیس آروم آشپزی کن بچه خوابه اومد عاشقانه بوسم کرد و تبریک گفت و گفت شرمنده نتونستم برات چیزی بخرم منم ی لبخند ساختگی زدم و گفتم عیب نداره و رفت ی تخم مرغ عاشقانه درست کنه چون از سردرد شام درست نکرده بودم .ما تو وضعیت هدیه گرفتن نیستیم همینکه احترام هم رو نگه داریم و مثل آدمیزاد با هم رفتار کنیم خیلی هم عالیه .ی مطالبی از این نی نی سایت میخونم اصلا دیگه برام کادو مهم نیست انگار خدایا فقط احترام و محبت . الهی دل همه زن و شوهرا ب هم مهربون باشه
لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم