2777
2789
عنوان

میشه ی تازه عروس رو راهنمایی کنید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 27 پست

اشتباه منو نکن منم ۴ ۵ سال نیاوردم اخرش بعد ده سال زندگی اللن با ای وی اف باردارشدم.حسرت و ذوق همه چی ب دلم موند وقتی سنت میره باللتر ذوقش ازسرت میفته وقتی دربدردنبال دکترایی و انواع داروهارو میخوری دیگه برات مهم نیس بشه یا ن چون با عذاب میری دنبال این کار اما الان تاتنور داغ بچسبول اول زندگی هم جوونی. هم تازه عروسی و ذوقشو داری هم اطرافیان خوشحال میشن.

و درول نگم برات از زخم زبونا

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به خودت داره چون میگی درس هم داری.  هنوز زمان دارید به شوهرتم بگو چرا که نه منم دوست دارم.  بچه. ولی فعلا  یه سالم بگذره.  بعد اقدام کنیم. یکم تنهایی خوش بگذرونیم بعد بچه زندگی یکم سخت میشه

فقط اینو بهت بگم من ۸ ساله ازدواج کردم بچم ۱سالشه همش حسرت میخورم که چرا همون موقع ها بچه دار نشدم الان دیگه بزرگ شده بود

متاسفانه شوهرم مخالف بچه دار شدن بود

الان تا بخوام یکی دیگه بیارم دیگه اعصابم نمیکشه الان ۳۲ سالمه

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

منم ۹ماه بعد عروسی باردار شدم خیلی خوب بود ، شاغلم هستم با اون شکم میرفتم سر کار دانش اموزام برا بچه م اسم انتخاب میکردن😂استرس نداشته باشی و کمک داشته باشی سخت نیس، دانشگاهم میتونی بری دوماه آخر مرخصی بگیر یا یه جوری باردار شو زایمانت بخوره به تابستون به دنیا بیادم بعد ۶ماهگی کلا راحت میشی یکی میتونه وقتی کلاسی نگهش داره برات

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

اشتباه منو نکن منم ۴ ۵ سال نیاوردم اخرش بعد ده سال زندگی اللن با ای وی اف باردارشدم.حسرت و ذوق همه چ ...

عزیزم چقدر نظرامون شبیه همه😍🤣

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم چقدر نظرامون شبیه همه😍🤣

اره واقعا من پشیمونم ک ازاول نیاوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره واقعا من پشیمونم ک ازاول نیاوردم

منم خیلی

۱هفته رفتم قهر خونه بابام تا شوهرم راضی شد

منم از همین ک یهو نشم میترسم 😭🥺

پس اقدام کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40