2777
2789
عنوان

اخرین پیامای منو نامزد سابقم😐😐📸

| مشاهده متن کامل بحث + 4396 بازدید | 148 پست
چرا خودتو با عروس قبلی مقایسه کردی اینجوری ارزش خودتو پایین آوردی من چن ماه پیش عقدم بود سر سفره عقد ...

من هزارتا قذم برداشتم واسش به چشمش نیومد هیچکدوم هررابطه ایی فرق داره

والا منم اگر پسر بودم قبول نمیکردمچیزی که توان پرداختش نباشه همون اول نباید قول داد و امضا کرد

درستش همینه وقتی کسی ازپس کاری بر نیاد وبخودش اطمینان نداشته باشه یا دو شکه ندونه عاقبت واینده ش چطور میسازه نباید زیر بار ومسئولیت سنگین بره

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درستش همینه وقتی کسی ازپس کاری بر نیاد وبخودش اطمینان نداشته باشه یا دو شکه ندونه عاقبت واینده ش چطو ...

وقتی امضا کنه عندالمطالبه یعنی هروقت زن خواست مرد باید مهریش بده کسی نداره چرا امضا کنه

حالا ۳ دونگ خونه در آینده منطقیه

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
والا منم اگر پسر بودم قبول نمیکردمچیزی که توان پرداختش نباشه همون اول نباید قول داد و امضا کرد

منم چیزی نگفتم غیرعقلانی باشه گفتم خونه قراره باهم بسازبم منم وام ازدواجم میدم راحت تربتونی بسازیش ولی سه دنگش مال من حزف من غیرعقلانی نیس

من هزارتا قذم برداشتم واسش به چشمش نیومد هیچکدوم هررابطه ایی فرق داره

بنظرم دوتاتون اشتباه داشتین و دوست ندارید رابطتون خراب شه و اشتباهاته خودتون و میدونید ولی مغرورید حاضر نیستید از خوتون کم کنید

بدون دوست داره مطمئن باش براش باارزشی ک برات روز زن کادو گرفته

بنظرم ی بار بدون غرور باهم حرف بزنید سعی کنید همو ببخشید و به بقیه اجازه ی دخالت ندید همیشه اوایل زندگی یه تفاوت هایی وجود داره 

ما دوتامون کارمندیم منم حقوقم میاد داخل خونه حقم سه دنگ‌خونه دراینده نیس!!

بابت حقوقتون زحمت میکیشن وسه دونگ خونه از الان ک هنوز زندگی مشترک شروع نکردین گفته این یعنی بهت اطمینان کرده و شمارو واسه زندگی مشترک قبول داشته انتخابت کرده

درآینده شاید زندگیتون طوری پیش میرفت کل خونه رو میزد ب نامت

من خالم شب تعیین مهریه اونجا بود و فهمید

خب اسی جان فهمیدن شون به کنار 

ظاهرا توهین کردن به نامزدت درست نیست دیگه..

فکر کن برعکس بود شما می رفتی خونه مادرشوهرت و مثلااا خاله نامزدت بهت توهین میکرد چه حسی داشتی؟

خانوادتون میتونستن پشت اقا دربیان حداقل جلوی فامیل و اجازه توهین ندن 

بالاخره یه سری حرمتا هست که نباید شکسته بشه

الان دیگه قبول کردن که فایده نداره واسه من باید همون بار اول قبول میکزدن نه بااین رسوایی

الان که دیگه هیچ تمومش کردین هم شما هم ماها داریم الکی تایپ میکنیم ان شاءالله که بهترینها برات اتفاق بیفته گلم🤲🌹

بنظرم دوتاتون اشتباه داشتین و دوست ندارید رابطتون خراب شه و اشتباهاته خودتون و میدونید ولی مغرورید ح ...

ما دوتامون بشدت مغروریم همه هم میدونن 

من میدونم‌اون بعداز من خیلی داغونه میشه ولی سرنوشت گاهی باب میل ادما نیس:)البته الان شک‌دارم ب دوست داشتنش حس میکنم حسی ب من نداره

منم چیزی نگفتم غیرعقلانی باشه گفتم خونه قراره باهم بسازبم منم وام ازدواجم میدم راحت تربتونی بسازیش و ...

عزیزم وام ازدواجتو بزار برا خودت بمونه بده طلا 

نه وام بهش بده ن خونه ازش بخواه خودت ک کارمندی پولاتو توی خونه خرج نکن جمعشون کن بعدها برا خودت خونه بگیر

خب اسی جان فهمیدن شون به کنار ظاهرا توهین کردن به نامزدت درست نیست دیگه..فکر کن برعکس بود شما می رفت ...

خالم زنگ زد عذر خواهی کرد ازش گفت استباه کردم 

و اینکه مادرم خیلی تند رفت باهاش چون همیشه میگف مثل. پسر خودمه توقع یه سری چیزا ازش نداشت منم دخالت نکردم