2777
2789
عنوان

اخرین پیامای منو نامزد سابقم😐😐📸

| مشاهده متن کامل بحث + 4781 بازدید | 161 پست
ما دوتامون کارمندیم منم حقوقم میاد داخل خونه حقم سه دنگ‌خونه دراینده نیس!!

به نظرم حرمت ها بینتون شکسته تمومش کن بره 

اینو هم بدون زندگی معامله نیست وقتی شمادوتا کارمندین دیگه لازم نیست اون آقا سه دنگ خونه به اسمت کنه مگر اینکه دوتاتون خونه بخرین 

اگه نمیخوای برین پیش مشاور 

عزیزم شما اول برو ی چند سال زندگی کن بعد حقو حقوق بخا الان اوت بیاد خونشو بنام تو کنه تو زدی زیر همچ ...

عزیزم خونه نداره قراره بسازه و تا قبل از ساخت خونش بریم داخل خونه ایی که پدر من میده تاپیک قبلی بخون لطفا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب من سه دونگ خونه ایی گفتم که قراره باهم بسازیمش😐😐😐

چرا خونه رو قبول نکرد؟ بهت اعتماد نداشت؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

چرا خودتو با عروس قبلی مقایسه کردی اینجوری ارزش خودتو پایین آوردی 

من چن ماه پیش عقدم بود سر سفره عقد پرسیدن مهریه چقد بزنیم گفتم هر چقد بزرگترا بگن مهریه که ضامنه زندگی نیست مهم رفتاره خودمونه با هم اونام۱۱۴زدن

حتی برا روز تولدم و روز زن هم پیشم نبود کادو هم خواست بگیره گفتم نیازی نیس بگیری میدونستم دستش تنگه درکش کردم رابطمون هم خداروشکر باهم خیلی خوبه یه روزم باهم قهر نکردیم

حتی طلاهای عقدمو هم خودش انتخاب کرد و من نظری ندادم جشن عقدم در حد سی نفر بودن احتمال زیاد نتونیمم عروسی بگیریم

زندگی به درک کردن و در همه شرایط پشت هم بودنشه ک قشنگه

عزیزم خونه نداره قراره بسازه و تا قبل از ساخت خونش بریم داخل خونه ایی که پدر من میده تاپیک قبلی بخون ...

شما تو همه تاپیکا ارجاع دادی تاپیک قبل تا صب باید بشینم پای تاپیکای شما

ب نظرم تصمیمتو گرفتی تمومش کن بره 

آهان یعتی اول قبول کردن ۵۰۰ سکه باشهولی خواهر من الان اونایی که ۱۱۴ سکه مهرشونه وبخوان جدا شن کل ۱۱۴ ...

الان دیگه قبول کردن که فایده نداره واسه من باید همون بار اول قبول میکزدن نه بااین رسوایی

خب چرا قبول نکرد؟ چی گفت؟؟گفتی بهش پول نصف نصف میذاریم میخریم نصف نصف هم به نام کن؟

عزیزم من قرار بود وام ازدواج بزارم برای خونش سهم من سه دنگ نبود 

خانوادش قبول نکردن درحالی که مهریه جاری اولم همین بو‌

اسی حالا همه حق رو به آقا دادن ولی من به شماهم حق میدم

به خصوص اینکه کارمندی و قراره خونه رو دو تایی بسازین صدرصددد شما از نصف اون خونه سهم داری 

حتی اگه اینم نبود بازم حق داری خواسته های خودتو داشته باشی 

مادر پدر من بالای ۲۰ ساله ازدواج کردن مادرم نه عروسی خواست نه خونه و ماشین فقط گفت مهریه فلان سکه (به تاریخ تولدش)  والا دیگه بی چون و چرا قبول کردن اونم سالها پیش 

دقیقا با پول عروسی هم یه خونه نقلی  گرفتن و سه دنگ به اسم هرکدوم شد

اشتباه شما اینجا فقط کشوندن بحث به فامیل و .. بود وگرنه خواسته ات کاملا به جاست از نظر من