2777
2789
عنوان

چی میشه که حس میکنی جوو خونه سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 127 پست

جو خونه فقط به حال خانوم خونه وابسته اس

زن که حالش خوب باشه انرژی میده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرروز زیارت عاشورا میخونم چله برذاشتم

الان زمستونه هوا سرده هرروز یک چند تا تیکه نون که مونده خشک شده خورد کن بزار توظرفی برا پرنده ها ثوابشو هدیه کن به تمام ارواح نیازمند و ازشون بخواه به بهترین شکلی که مصلحت میدونن دعا کنن برای حل مشکلاتتون و تغییر خونتون اگر مصلحت اگر قرار باشه جورشه  خدا خودش براتون ردیف میکنه

الان زمستونه هوا سرده هرروز یک چند تا تیکه نون که مونده خشک شده خورد کن بزار توظرفی برا پرنده ها ثوا ...

خونه قبلی این کارو میکردم پشت پنجره میذاشتم اینجا پنجره اش توری داره نمبشع

ختم هم منم امتحان کردم سنگینی داره ولی اگر روز تعیین نکنید مثلا مداوم بخونید مشکلی نداره زیارت عاشورا من شخصا هیچوقت برنمیدارم چون سنگینه سوره یاسین سدره حشر دعای توسل حداقل اینا بهتره سوره حمد آیت الکرسی و دعای عظم البلا که عالیه با معنیش و دعای سیفی صغیر با معنیش

کلا سود بانکها همه نزوله نزول میگیرن بعد نزول میدن برای همین بر کتو از زندگی مردم بردن اونایی که اون بالا نشستن اصلا تعمدا این کارارو کردن اسمشون مسلمونه فقط برای عوام فریبی تمام سیاستاشون ضد اسلامه