2777
2789
عنوان

چی میشه که حس میکنی جوو خونه سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 127 پست
چیکار کنم نخونم یعنی اخه باید هروز۴۰نفر بخونیم هرروز به نیت یه نفر

منم یه زمانی تو یه گروه بودم مرتب چله برمیداشتیم

بعد من متوجه شدم که هربار خیلی اوضاع خودم و زندگیم بهم میریزه سنگینی میاد،به خواهرم گفتم حس میکنم بخاطر این چله هاست،گفت حرفا میزنیا،بعدش تو یه کانال معتبر خوندم نوشته بود وارد چله نشید فقط استغفار و صلوات،بقیه شون سنگینی داره،خواستی میگردم مطلبشم برات پیدا میکنم میفرستم

عزیزم احتمالش هست از خونه باشه شده جای کوچیکتر برید ولی عوضش کنید یه سوال خونه قدیمیه ؟ چند سالست ؟

۶۰متری بزرگم نیست کلی اجاره میدیم.اره قدیمیه فکر کنم ۲۰ساله اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعایی چیزی نوشتین برا هر چی اگه تو‌خونه دارین همرو بریز دور خونه نفس میکشه روح خونه عوض میشه

خونه ای رو که مشکل داره و هیچ جوره نمیشه ازش بطرون اومد رو باید چیکار کرد ؟

لایک نکنید .توروخدا 
اخه پول پیش نداریم بذاریم بخایم جا به جا شیم.اینجام کلی اجاره میدیم برا خونه۶۰متری قدیمی

عزیز باهمین پول پیش واجاره ۵۰ متری یه محله پایین تر بگیر من خونه خودم بود اجاره دادم الان اومدم مستاجری کرایه هم میدم ولی راحت شدم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
دعایی چیزی نوشتین برا هر چی اگه تو‌خونه دارین همرو بریز دور خونه نفس میکشه روح خونه عوض میشه

اهل دعا نیستم فقط یه حرز امام جواده مادرشوهرم دوسال پیش از مشهد اورد تو یه برگه نوشته شده منم گذاشتم تو مشما گذاشتم بالای ایینه تو اتاق خواب

اخ خیلی نحسه.فقط یه ماشین تونستیم بخریم که اونم شوهرم میکه مجبورم بفروشم برای قرضام وگرنه هروز بذبیا ...

زورتو بزن خونتون رو عوض کن شاید بگی تو این گیر و دار چطوری عوض کنیم ؟ولی توکل کن بخدا و شروع کن به گشتن یه جای دیگه رو پیدا کن 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
منم یه زمانی تو یه گروه بودم مرتب چله برمیداشتیمبعد من متوجه شدم که هربار خیلی اوضاع خودم و زندگیم ب ...

اره قبلا چله خودم برمیذاشتم مثلا چله واقعه اینا گفتن سنگبنه گفتن عاشورا بردار اون خوبه حالا نمبدونم ول کنم یعنی نخونم اخه مدیون اون۳۹نفرم میشم 

منظورم این علل نحسی رو برشمرید

هر کی یه چیزی میگه ولی خوب چیزی که زیاد شنیدم اینه که یا کسی که فروخته راضی نبوده و ملکشو فروخته ،یا اون خونه غصبی بوده 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!