2777
2789
عنوان

میشه چنتا خانوم عاقل بیان بهم کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
خودت میخوای مدام بهش فکر کنی کاری نمیشه برات کرد تا خودت نخوای چیزی عوض نمیشهبدون هرچقد بری سمتش اون ...

باور کن نمیخوام اصلا بهش فکر نمیکنم فقد بعضی وقتا 

من گیر این حس بدیه که بخودم دارم 

حس ناپاک بودن احساس میکنم با بقیه دخترا فرق دارم 

بد دردیه

باور کن نمیخوام اصلا بهش فکر نمیکنم فقد بعضی وقتا من گیر این حس بدیه که بخودم دارم حس ناپاک بودن احس ...

فرق نداری مطمئن باش ب خودت بیا فقط

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه اوایل نیست چند سال گذشته زندگیمو اتیش زد تمام خط قرمزامو رد کرد من حس ناپاک بودن بخودن دارماحساس ...

عزیزم درسته این کار خوبی نیست اما جاشو با یک ادم بهتر از اون پر کنه اخه این همه ادم حسابی وجود دارن تو غرورت رو له کردی و مناظری بهت نگاه کنه ؟

من میگم خودت حیفی عزیزم .. اولویتت باید خودت باشه نه یک فردی که بهت اهمیت نمیده 😘

عزیزم درسته این کار خوبی نیست اما جاشو با یک ادم بهتر از اون پر کنه اخه این همه ادم حسابی وجود دارن ...

غرورمو خورد کردم؟

له کردم خودمو نابود کردم خودم نمیتونم یک کلمه حرف بزنم تو جمع 

غرورمو خورد کردم؟له کردم خودمو نابود کردم خودم نمیتونم یک کلمه حرف بزنم تو جمع

همینو میگم باید فراموشش کنی و خودت رو جمع و جور کنی ..

اگه ذره ای بهت اهمیت میداد این نابود شدنت ذره ذره براش مهم میبوددد

دختر گل اول ازهمه خودت ودوسداشته باش.

وقتی  خودتو دوسداشته باشی میفهمی هیچکس مخصوصا این آدم که انقدر به روح وروانت آسیب زده ارزش این رو نداره که خودتو عذاب بدی.

قرار نیست بخاطر یه اشتباه خودتو ناپاک وبی لیاقت خطاب کنی.تو فقط تسلیم احساسات معصومانه ات شدی.

به خودت قول بده که آدم بهتری باشی واز اشتباهاتت درس بگیری.ودیگه به هیچکس اجازه ندی از خط قرمزات رد بشه.

اشتباه کردن اونجاش بده که ازش درس نگیری و دوباره تکرارش کنی.آخه درصورت تکرار چنان آسیبی و روح روانت میزنی‌و عزت نفست‌میاد پایین که هیچوقت قابل جبران نمیشه واست.

برای این پسر فقط یک وسیله رفع نیاز و اوقات فراغت نباش.بدرک که نیست وبهتررر که نیست.مطمئن باش باتوهم باشه تو بغل بقیه هم پیداش میشه.

قدرخودتو بدون دخترگل❤️

دختر گل اول ازهمه خودت ودوسداشته باش.وقتی خودتو دوسداشته باشی میفهمی هیچکس مخصوصا این آدم که انقدر ...

موافقم بات 

کاش خودمو جمع کنم مثل قبل قوی شم دیگه همچی حله

مرسی از حرفات❤️