2777
2789
عنوان

دخترم نمیتونه راه بره😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2377 بازدید | 117 پست

فدات شم،اصلا نگران نباش،صبح به امید خدا بلند میشه،اون چیزی که شما نگرانشی به دلایل دیگه اتفاق میفته،دختر شما ویروس گرفته

خیلی طول کشید تا فهمیدم،هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اشناهامون گرفتن . بهتر شدن کمتر از 10 روز. کلا شیوع پیدا کرده تازگیا. احتمالا از همبازی ای چیزی گ ...

از وقتی بچم می‌ره پیش دبستانی مریض میشه ولی تاحالا بااین شدت نبوده ممنون عزیزم

آره دیدم با اون مدرک گرفتنشون ۵ سال آزگار گند زدن به زندگی من.به کسی بگو که نه دردشونو کشیده باشه نه ...

خب شاید رفتین عطاری فکر کردین پزشکن؟! یا خودشونو جا زدن خدای نکرده چون پیش میاد . البته الان حتی اساتید پزشکی هم مخالفن با متخصصای طب سنتی چه باشد مردم و بیمارا

خدا صحت بده انشالله هر بیماری دارین برطرف شه🌸

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

عزیز پزشک طب سنتی اب دوغ خیاری نیست! و باید رزیدنتی بخونن دانشگاهای محدودی مثل شهید بهشتی دارن رشتشو ...

والا هرکی ما دیدیم آبدوغ خیاری بود!

آشنامون بنده خدا واسه کمرش رفت پیش طب سنتی کمرش درد میکرد 

پاهاش رو از پشت چسبوند به کمرش به اسم درمان! بعدم گفت ۱۰ روز استراحت مطلق کن!

بعد دو هفته رفت دکتر گفت سریع باید عمل شی چکار کردی با خودت؟ ۷ تا مهره کمرت شکسته!

فدات شم،اصلا نگران نباش،صبح به امید خدا بلند میشه،اون چیزی که شما نگرانشی به دلایل دیگه اتفاق میفته، ...

اره دکتر هم گلو شو دید گفت ویروس گرفته ولی نگرانم نمی‌خوام بره بیمارستان😢

درد پا تو این سن درد رشد میتونه باشهضعف عوارض ویروس میتونه باشهدر هر صورت پیگیر باش چیز جدیتری نباشه ...

می‌دونی آنقدر الان استرس دارم ک دارم خفه میشم بخدا آدم فکرش هزارحا میره

خب شاید رفتین عطاری فکر کردین پزشکن؟! یا خودشونو جا زدن خدای نکرده چون پیش میاد . البته الان حتی اسا ...

عزیزم بچه دوساله که نیستم فرق طب سنتی رو با عطار ندونم!!

بله خداروشکر بعد از چندتا عمل جراحی بلایی که سرم اومد رفع شد.

ولی به هیچ وجه به هیچکس حتی برای سرماخوردگی هم نمیگم برو طب سنتی!!

والا هرکی ما دیدیم آبدوغ خیاری بود!آشنامون بنده خدا واسه کمرش رفت پیش طب سنتی کمرش درد میکرد پاهاش ر ...

من سالم رفتم با چندتا درد برگشتم.

چیزایی به خوردم دادن به خر میدادی زوزه میکشید.

اخرشم هیچی فقط پول یامفت گرفتن