2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 27 پست
چون خودم این حس رو داشتم و همین الان هم گاهی باز به خواسته هام میچسبم میدونم چی میگی.اما کلا اینطور ...

درست میگی عزیزم من میخواستم واست تعریف کنم چجوری بهم الهام شده اما یکم طولانیه نمیخوام خسته ات کنم ولی خب میگم بت.بله خواسته آن رسیدن ب شخصیه.اولش ک یبار فقط خواب دیدم تو ی خونه دیگه ام و رو یجا نوشته بود بهش میرسم.اینو زیاد جدی نگرفتم و بعد از ی مدت تصمیم گرفتم بعد این همه وقت برم هیئت و ماه محرم بود.رفتم و بین جمعیت ک بودم انگار یکی در گوشم گقت ب اونی که می‌خوام میرسم.موهای تنم سیخ شده بودند اصن.و این اواخر هم خواب دیدم داشتم آسمون رو نگاه میکردم و پر از ستاره بود و نورانی و یهو ستاره ها یک صدا گفتند به فلانی میرسی و حتی اسمش رو هم گفتند و بعد هم کعبه رو تو آسمون دیدم.

درست میگی عزیزم من میخواستم واست تعریف کنم چجوری بهم الهام شده اما یکم طولانیه نمیخوام خسته ات کنم و ...

قبل ترش هم خواب دیده بودم دارم برای رسیدن ب اون سمت آسمون دعا میکنم و ماه توی آسمون بود و یهو ابرها از سمت ماه کنار رفتند و نور و هلال ماه کامل مشخص شد.چون اولش ابرها روی ماه رو پوشونده بودند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درست میگی عزیزم من میخواستم واست تعریف کنم چجوری بهم الهام شده اما یکم طولانیه نمیخوام خسته ات کنم و ...

میگم که اینا رو معیار نزار. خودم بارها در همین موارد هم خواب هم الهامات تایید کننده داشتم. ولی بعد دیدم  طرف اصلا هیچ مناسبم نبود و خیلی بد رفتار میکرد ولی چون معیارم این الهامات بود الکی یه آدم نالایق رو ارزش میدادم و خودم تضعیف میکردم. الهامات ممکنه گاهی از سمت موجودات دیگه ای باشن که از ضعف و ناراحتی  و ... شما خوشحال میشن. میگم که اصلا فرض کن الهامات هم درسته باشه، حتمن زمانش نرسیده. از حالا میخای تا چندسال دیگه خودت رو اذیت کنی. رها کن شاید گزینه های خیلی بهتر ییاد. میخای با الهاماتی که منشا نانشخص داره ذهن و فکر و آیندت رو نابود کنی. 

دختر گل نماز شب رو بخون و بخواب. از فردا هم هر وقت یادش افتادی ورزش کن 

میگم که اینا رو معیار نزار. خودم بارها در همین موارد هم خواب هم الهامات تایید کننده داشتم. ولی بعد د ...

پس ینی میگی کلا رها کنم و بسپارم به خدا؟آخه اون بنده خدا هم آدم بدی نیست فقط وضع مالیش خوب نیست و مسئولیت خانواده اش ب عهده خودشه.ولی مهربونه 🙂🙃

پس ینی میگی کلا رها کنم و بسپارم به خدا؟آخه اون بنده خدا هم آدم بدی نیست فقط وضع مالیش خوب نیست و مس ...

آره رها کن. من نمیگم الزاما طرف بده. ولی همه خوبا هم که مناسب هم نیستن. خدا خودش میدونه و  درست میکنه. دوحالت بیشتر نداره یا مناسبت که خدا میارتش برات. یا مناسب نیست که خب اگه نیست اصلا نیاد جلو بهتر چون فقط آسیب روحی داره. تو به خودت و خدای خودت متکی باش. مثلا نذر کن از این غم نجات پیدا کنی و سرگرم بشی. روال عادی زندگیت رو برو، خواسته هات هم به خدا بگو ولی دیگه نگران نباش ایمان داشته باش مناسبت باشه میاد. 

آره رها کن. من نمیگم الزاما طرف بده. ولی همه خوبا هم که مناسب هم نیستن. خدا خودش میدونه و درست میکن ...

من هرچی ب خدا گفتم این غم رو از دلم بیرون کنه نکرد و بدتر عاشق شدم🙂

من هرچی ب خدا گفتم این غم رو از دلم بیرون کنه نکرد و بدتر عاشق شدم🙂

چرا خودت پیله کردی. یه تلاشی بکن برا رها کردن😅. تاپیکات همه محتوای رسیدن به کسی رو داره. من الان میگم نماز شب بخون گوش کن🤣🤣🤣

باشه پس میخونم و نتیجه اش رو میگم بهتون 🥲😂ولی بعدش دیگ کاری نکنم؟دعایی نذری چیزی؟

با نیت رسیدن به آرامش. روشن شدن مسیر زندگی و ... دعا کن، نذر کن، قرآن بخون و نماز مستحبی بخون. به حدی که از کارای زندگیت نمونی البته. ولی خواسته ات رو بندش نکن تو رسیدن به کسی. انقدر راه برا خوشبختی و انقدر آدم خوب هست. من حس میکنم خدا دوست نداره ما بجز خودش چیزی رو بخوایم و فکر کنیم راهی بجز الله داریم. 

با نیت رسیدن به آرامش. روشن شدن مسیر زندگی و ... دعا کن، نذر کن، قرآن بخون و نماز مستحبی بخون. به حد ...

متوجه شدم ممنون

اینکه دوست داشتن اون باعث شده من به خدا نزدیک تر بشم بده؟ممکنه همین قضیه باعث شه بحث برسم؟چون قبلش اینطوری نبودم

متوجه شدم ممنوناینکه دوست داشتن اون باعث شده من به خدا نزدیک تر بشم بده؟ممکنه همین قضیه باعث شه بحث ...

شایدم فقط تا همین حد خدا میخواسته اونو بیاره توفکرت که بیای سمتش بواسطه یک عشق زمینی و بعد درک کنی عشق الهی چیه، ولی برا آیندت تو رو لایق آدم بهتر و چیزای بهتر بکنه.

کارا خدا جالبه. ولی در هر حال تو به اینکه خدا برات بهترین مسیر رو میزاره مادامی که تو هم در مسیر الله باشی شک نکن.