2777
2789

امروز صبح از خواب بیدار شده سنش ۹۰ سالش بود . رفته حمام بعدش رفته بازار قند و خرما خریده 😭😭😭😭💔💔💔💔💔 انگار میدونستم که میخواد فوت کنه . قبلش به مامانم زنگ زده کلی با مامانم صحبت کرده خیلی یهویی گفته اگه من مریض شدم منو ببرید خونه سالمندان بزارید شما به زحمت میوفتید از من مراقبت کنید در صورتی که حالش خیلی خوب بوده همینکه رفته بازار خرما و قند خریده تا رسیده جلو در خونه کلید بندازه سکته کرده افتاده تو این سرما و یخبندان جلوی در خونه همسایه ها دیدنش و آمبولانس خبر کردن 💔😭مادرجون روحت شاد . مادرجون الان اومدیم امشب خونت خوابیدیم ولی همه بیداریم داریم یواشکی اشک میریزیم خودت نیستی تو این سرما کجا رفتی؟ مادرجون کاش یه بار دیگه صداتو بشنوم هرموقع زنگ میزدی میگفتم الو میگفتی جان الو. همیشه التماسمون میکردی نرید بمونید پیشم یه شب دیگه ما می‌گفتیم هفته دیگه میایم ولی نمی‌دونستم اون آخرین خداحافظیه💔 

مادرجون کاش برگردی به نامت زهرا هرسال ولادت حضرت زهرا رو برات خیمه میزنم جشن میگیرم 💔 مادرجون کاش کاش کاش 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزدلم 

براشون آرامش آرزو میکنم 

امیدوارم روحشون در پناه خداوند آرام باشه❤️

براتون صبر طلب میکنم 

تا تیمارکننده قلب شکستتون باشه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ

جاش بهشت باشه

من یکی از مادربزرگم ک فوت کرد موقع جون دادن بالا سرش بودیم.اونیکی رو فک کنم ی سالی بود ندیده بودم

خیلی بده گاهی دلتنگشون میشم😔😔

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزدلم  

چه مرگ باعزت و چه باسعادت بوده که همچین روز عزیزی بخاک سپرده شده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...