5672marmar مدیر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 108 عنوان کلاس قنادی | مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 41 پست سلام من قنادی رو درحدی بلدم عکس کیک میزارم حتی فروش هم نه زیاد اما درماه سه چهارتا کیک و وند کیلو شیرینی دارم دوس دارم ادامه بدم مثلن اموزش بدم نمیتونم بخاطر بچه ها بیرون قنادی بزنم مگه بعدن بنظرتون ملاس فنی حرفه ای برم بهتریادمیگیرم مدرکشم بگیرم؟ یاهمین دراین حده اموزششون؟ دیروز | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5672marmar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 108 قربونت❤️😘 بنظرتون اصن مدرکش بکارمیاد اموزش حضوری یاانلاین بدم یعنی بامدرک میتونم اموزش بدم اینقد حرفه ای میشم چون نصفه نیمه بلدم
مائدگلی_۱۸ عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 125 بنظرتون اصن مدرکش بکارمیاد اموزش حضوری یاانلاین بدم یعنی بامدرک میتونم اموزش بدم اینقد حرفه ای میشم ... من خودم بشخصه اگه قرار باشه جایی برم یاد بگیرم اول به نمونه کارای اون فرد نگاه میکنم نه به مدرکشولی برای اموزش حضوری که میخوای تو اینده بزاری ببین داشتن مدرک الزامیه یا نه آخَرِصَبر،سَبزِه🌱🤍
مائدگلی_۱۸ عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 125 من خودم بشخصه اگه قرار باشه جایی برم یاد بگیرم اول به نمونه کارای اون فرد نگاه میکنم نه به مدرکشولی ... من یه پیجی تو اینستا دنبال میکردم که ایشون از طریق همین فنی حرفه ای کیک سازیو یاد گرفتن و الان دارن کسب درامد میکنن آخَرِصَبر،سَبزِه🌱🤍
5672marmar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 108 من خودم بشخصه اگه قرار باشه جایی برم یاد بگیرم اول به نمونه کارای اون فرد نگاه میکنم نه به مدرکشولی ... واسه اطرافیان اموزش بدم ک مدرک نیاز نیست اما دوس دارم گسترش بدم علاقه دارم🫡
5672marmar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 108 من یه پیجی تو اینستا دنبال میکردم که ایشون از طریق همین فنی حرفه ای کیک سازیو یاد گرفتن و الان دارن ... اره منم میگم فنی حرفه ای برم اصولیشو یادبگیرم