2777
2789
عنوان

کلاس قنادی

238 بازدید | 41 پست

سلام من قنادی رو درحدی بلدم عکس کیک میزارم حتی فروش هم نه زیاد اما درماه سه چهارتا کیک و وند کیلو شیرینی دارم دوس دارم ادامه بدم مثلن اموزش بدم نمیتونم بخاطر بچه ها بیرون قنادی بزنم مگه بعدن بنظرتون ملاس فنی حرفه ای برم بهتریادمیگیرم مدرکشم بگیرم؟ یاهمین دراین حده اموزششون؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آنلاین بد نیست ولی حضوری خیلی بهتره .ببین تو شهر خودتون بگرد شاید ی استاد حرفه ای بود

فنی حرفه ای زده ربز ب ریز اموزش میده نمیدونم چطور عکس بفرستم ببینید نظر بدین که آیا ب کلاس نیاز دارم چون دوس دارم اموزش بدم 

فنی حرفه ای زده ربز ب ریز اموزش میده نمیدونم چطور عکس بفرستم ببینید نظر بدین که آیا ب کلاس نیاز دارم ...

نمی‌دونم والا.اگر چیزایی ک نوشته و قراره آموزش بده رو شما بلد نیستی برو 

ولی اگر جزئیات نداره.یعنی ننوشته قراره چ‌چیز های یاد بده حتما قبلش بپرس بعد برو