2777
2789
عنوان

دعوای من وشوهرم سر روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 52 پست

ببخشید چون پرسیدید میگم و مخاطبم شمایی پس کاری ب درست و غلط همسرتون ندارم 

بنظرم      تا اونجا ک پژمرده بودی درست بود.     قبلا هم درست عمل کرده بودی نشونه اش هم اینکه پژمردگیتو فهمید و پیگیر شد    

ولی بازم بنظر من اشتباه اولتون این بود ک همسرتون رو دلیل حال بدتون معرفی کردی با سوالتون  درنتیجه ایشون از جناح شما ب جناح مقابل شما منتقل شد.  

اشتباه دوم پیگیری و اصرار شما که زیادم بود در صورتی حتی ایشون اگر میخواست ادامه بده این سبک از برخورد با موضوع رو شما خودتون باید میخواستید ک یک وقت دیگه صحبت کنیم 

احتمال داره نظر من غلط باشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه فضایی دور شهبخدا من نه صدام رفت بالا نه بی ادبی نکردم نه بد حرف زدماونیکه گفت نمیخواای برو طلا ...

بی خیال دیگه محلش نده خودش به کارش پی ببره. همینو میگم دیگه خودش عصبی بوده میدونسته وایسه بدتر میشه رفته حموم شما نباید میرفتی دنبالش. الانم دیگه بحثو پیش نکش. چیزی نمونده به روز مرد تو هم خودتو بزن به اون راه دیگه چکار میتونیم بکنیم؟!

بخدا اقایون اصلا انتظار کادو و چیزی ندارن خانما سخت گرفتن انشب به مادرم گفتم دورم نمیتونم بیام برات ...

اون روز طرف اومد تاپیک زد که مادرزن داداشم طلا خواسته همه حرف و فحش دادن به مادرخانمه بعد کلی حرفش رو عوض کرد ..

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اون روز طرف اومد تاپیک زد که مادرزن داداشم طلا خواسته همه حرف و فحش دادن به مادرخانمه بعد کلی حرفش ر ...

😂 کلی حرفم بار مادرای بیچاره میکنن والا مادر ما اصلا انتظار نداره اینجا بعضیا میگن حتما باید برا مادرم طلا بگیری😐

اکیپ سوگلی های سایت#

😂 کلی حرفم بار مادرای بیچاره میکنن والا مادر ما اصلا انتظار نداره اینجا بعضیا میگن حتما باید برا ما ...

من ۱۵ ساله ازدواج کردم هیچ وقت غرورم اجازه نداده به همسرم بگم برای روز مادرکادو بگیرم برای مادرم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من ۱۵ ساله ازدواج کردم هیچ وقت غرورم اجازه نداده به همسرم بگم برای روز مادرکادو بگیرم برای مادرم ...

چقدر منی ☺ خاستم بگما ولی گفتم یکی میاد ریپ میزنه حرفی پیش میاد مام اینجوری هستیم اصلا دوست نداریم شوهرامون برا مادرمون چیزی بگیرن حتی مادرم دوست ندارن دومادا چیزی براش بخرن اگه بخرن هم زود جبران میکنن انگار معذب میشن

اکیپ سوگلی های سایت#