2777
2789
شما بنده محبوب خدا بودید خوش بحالتون خدا پسرتو حفظ کنهما هرکاری میکنیم نمیشه نذر نیاز دعا انگاری همه ...

خدا صلاح و مصلحت هرکسی رو بهتر از خودش میدونه عزیزم

مشکلتون چیه؟

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله یبار

چند وقت پیش

هزینش چقدر شد؟؟

انشالله میشی👌

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
خب عزیزم مشکلت چی بود

شوهرم هیچیییی اسپرم نداشت.همش میگفتن نمیشه.ولی یه دکتر پیشنهاد نمونه برداری از بیضه رو داد که تونستیم یه کم اسپرم به دست بیاریم با تحرک صفر ولی شکلشون خوب بود

خودمم ضخامت رحمم بیش از اندازه پایین بود.حتی دکتر افلاطونیان یزد ازم قطع امیدکرد...دوبار ای وی اف کردم البته کارشم خوب نبود

شیراز ای وی اف کردم جواب داد خداروشکر.ولی زایمان زودرس داشتم.دکترا میگفتن پسرت نمیمونه... ولی قربون خدا برم نگهش داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

من کلا شوهرم سه چهار ملیون داره با موفو 4درصد تحرک هم 43درصد بنظرتون خوبه

نمیدونم که عزیزم من نمیدونم 

فقط میدونم صفر علاجی نداره جز اهدایی 

دارو ندادن بهتون؟

ای که دستت میرسد کاری بکن...
اسپرم صفر

چرا شانستونو با جنین اهدایی امتحان نمیکنین؟

دوستم از جنین اهدایی استفاده کرد الان دوقلو داره.فقط من و خودشون میدونیم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرم هیچیییی اسپرم نداشت.همش میگفتن نمیشه.ولی یه دکتر پیشنهاد نمونه برداری از بیضه رو داد که تونستی ...

ما دو بار نمونه برداری کردیم هیچی پیدا نکردن نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم دیگه

ای که دستت میرسد کاری بکن...