2777
2789
حرف بدی نزدی حق داشتی عزیزم خب

نمیدونم چرا حس میکنم گوش تلخ شدم اما واقعا سعی کردم بدون ایجادناراحتی بگم.‌‌..ازونور پدرشوهرحق بجانبم غیرمستقیم میگفت دیگه اپارتمانه مامهمون میاد اینا بچهاشلوغی میکنن مانمیتونیم مهمون بیرون کنیم اینا منم چیزی نگفتم ولی اگه همین اقا وجدان داشت میفهمید منظورمن این نیس بیرون کنن اینه که به نوهاشون بگن فقط این درارو محکم نبندیدن والا مهمونای دیگشون اصلا اینطوری نمیکنن اما مقاومت میکنن دربرابر این قضیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته زندگی با اشخاص اینجوری من سرهمبن مساعل خونمو دادم اجاره رفتم جای دیگ

خیلی سخته وخیلی هم افراد کمی هستن مث شماکه ادمو درک کنن بقیه انگ حساس بودن به ادم میزنن درحالیکه طبیعی ترین حق ادمه که یدفه همش صدای کوبوندن نیاد ادم واقعا سکته میکنه

نمیدونم چرا حس میکنم گوش تلخ شدم اما واقعا سعی کردم بدون ایجادناراحتی بگم.‌‌..ازونور پدرشوهرحق بجانب ...

تلخی نکردی خودخوری نکن توام تو اون آپارتمان زندگی میکنی پس حق داری به بعضی مسائل اعتراض کنی خب اذیت میشی باید بگی با لحن آروم هم گفتی پس چیزی نیس که بهش فکر کنی

خیلی سخته وخیلی هم افراد کمی هستن مث شماکه ادمو درک کنن بقیه انگ حساس بودن به ادم میزنن درحالیکه طبی ...

دقیقا ب منم میگفتم حساس چون خودشون شلوغیو سرصدا براشون بی اهمیت بود خداروشکر ک از اونجا رفتم...امیدوارم شرایط نون درست بشه یاشمابرین ی جای بهتر یا اونا

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
تلخی نکردی خودخوری نکن توام تو اون آپارتمان زندگی میکنی پس حق داری به بعضی مسائل اعتراض کنی خب اذیت ...

نمیدونم شاید بخاطر سرکوب شدن ازجانب شوهرم وخانوادشه اینا هیچ وقت نفهمیدن من دشمنی باخواهرشوهرمو بچهاش ندارم همش گفتن خب بچس نمیتونیم بگیم نیان اما باورکن همه چی بهشون میگفتن الا اینکه بگن این درارو درست ببندین خیلی برام عجیبه بعضیا انگار وجدانشون درکارنیس من این چندساله خیلی ناراحتی عصبی سراین قضیه داشتم خیلی هم سرش باشوهرم دعوام شد خیلی هم تاوان دادم اما همین خواهرشوهرم این عادتشو ترک نکردکه نکرد بچهاشم یادنداد برام خیلی عجیبه این حجم ازبی فرهنگی

دقیقا ب منم میگفتم حساس چون خودشون شلوغیو سرصدا براشون بی اهمیت بود خداروشکر ک از اونجا رفتم...امیدو ...

خیلی سخته خداروشکر نجات پیداکردی برای منم دعاکن...جالبش اینه همین خواهرشوهرمینا هم شرایط مشابه مارو دارن وازجانب همسایه ها اذیتن اما نمیدونم چرا دارن اینطوری میکنن

خیلی سخته خداروشکر نجات پیداکردی برای منم دعاکن...جالبش اینه همین خواهرشوهرمینا هم شرایط مشابه مارو ...

راه حلش فقط اینکه شوهرت مستقیم حرف بزنه باهاشون

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
راه حلش فقط اینکه شوهرت مستقیم حرف بزنه باهاشون

نزده ونمیزنه اگه گفته بود الان من مشکلم حل شده بود اما این میگه خواهرم هفته ای دوبارمیادنمیتونم بهش بگم نیا اما من حرفم اینه که فقط رعایت کنه این درارو درست ببنده نمیگم نیاد اما این زیربارنمیره بخاطرش هیچ وقت نمیبخشمش یااحتمالا سخت ببخشمش چون هیچ وقت پشتم نبوددرحالیکه منم اینجا ادمم وحقی دارم

نمیدونم شاید بخاطر سرکوب شدن ازجانب شوهرم وخانوادشه اینا هیچ وقت نفهمیدن من دشمنی باخواهرشوهرمو بچها ...

شاید چون میدونن حساسی از لج تو میکنن یه مدت بیخیال باش اصلا نشون نده اذیت میشی ببین درست میشن

شاید چون میدونن حساسی از لج تو میکنن یه مدت بیخیال باش اصلا نشون نده اذیت میشی ببین درست میشن

امتحان کردم اما بقول شمادیگه نقطه ضعف دستشون اومده وواقعا بابیخیالی هم درست نمیشه خداکنه زودترفقط ازینجابریم همشونو دادم دست خدا