2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام

الان که داری این متنو می‌خونی اصلا مهم نیست هدفت چیه مهم نیست انسانی تجربی ریاضی یا هنری یا اصلا فرهنگیان میخای بری

فقط وظیفه خودم دونستم بیام با هاتون صحبت کنم و حرفای مهمی و بزنم بهتون توی این دوران چون خودم پارسال به بدترین شکل توی این وضعیت بودم ولی خداروشکر گذشت و امسال رفتم دانشگاه مورد علاقم و ترم یکمم گذشت اتفاقا هفته آینده پایان ترم دارم 

توی هر نقطه ای که هستی نه نیاز به انگیزه داری نه حال و حوصله 

کنکور و نهایی هیچوقت منتظر تو نمی‌مونه مثل باد و برق میگذره و می‌ره 

پس اصلا دنبال انگیزه نباش 

دنبال این نباش کسی بیاد ترو مجبور کنه درس بخونی تو فقط نیاز به یه جمله داری 

خود عزیز من تو مجبوری امسال قبول بشی 

شرایط پشت کنکور موندن سخته پس اصلا توی این مدت باقی مونده تنبلی نکنید به امید اینکه پشت میمونم پشت کنکور موندن خیلی سخته حروم کردن عمره 

پس هر جایی که هستی دنبال شروع از ماه آینده یا ساعت رند نباش 

همین صبح یا علی بگو 

این از این 

داستان خودم 

بچها من انسانی بودم نمیخام بحث چالش رشته راه بیوفته هر رشته ای سختی های خودشو داره 

تا الان هرچی که بودی مهم نیست از الان به بعد تلاش کن 

من ۳سال دبیرستان در حد مدرسه درسمو خوب خوندم اما واقعا برای کنکور هیچ کاری نکردم

سال آخر که رسیدیم اولش هم بیخیال بودم ولی یهو تصمیم گرفتم شروع کنم و شاید باورتون نشه من دقیقا وقتی که تصمیم گرفتم شروع کنم همین پارسال اسفند ماه آبله مرغون گرفتم دقیقا تو سال کنکورم و دو ماه مونده به کنکور 

ببنید من کلا درسو ول کردم حتی درسای سال ۱۲ هم نمیخوندم انقد حالم بد بود تا جایی که اصلا بریده بودم من تا ۱۱ فروردین همین وضعو داشتم از طرفی باید قبول میشدم 

پس تصمیم گرفتم شروع کنم بچها من فقط ۲۰ روز به کنکورم مونده بود:)

دقیقا یادمه از ۱۲ فروردین شروع کردم به درس خوندن روزی ۱۲ ساعت درس می‌خوندم حتی ۱۳بدر هم نرفتم تا خود شب کنکور 

که حتی برای فرهنگیان هم کاری نکرده بودم همون شب کتاب دینیمو باز کردم و خوندم و صبح رفتم کنکور دادم و خداروشکر نسبت به اون مقداری که خونده بودم نتیجه خیلی عالی گرفتم چون خدا دستمو گرفت چون تا لحظه آخر ول نکردم

فکر کنید من برای نهایی هم نخونده بودم ولی از روز بعد کنکورم باز استارت زدم و تمام نیرومو گذاشتمو خداروشکر شد 

و من الان توی شهر خودمون درس میخونم چون خانوادم اجازه نمیدادن برم شهر دیگه 

دانشگاه دولتی چمران قبول شدم :)

پس میگم تا امید نباشید من فقط ۲۰ روز مونده به کنکور شروع کردم و تونستم برسم حتی مصاحبه هم دعوت شدم ولی به خاطر عدم علاقه نرفتم 

تا امید نباشید 

فکر کنید توی این ۴ ماه چطوری میتونید گل بزنید 

موفق باشید و امیدتون به خدا 

بااجازه منم یه تجربه بگم که اگه رویه سوال شک دارید یا۸۰درصد شک دارید درسته بازم نزنیدش چون نزدن خیلی بهتره تا اینکه یه غلط بزنی درستاتو پاک کنه منم خیلی این نصیحت شنیدم اما متاسفانه سرکنکور شک دارهارو زدم وحریص شدم اما خیلی ضررکردم ورتبمو بدکرد ودور ازانتظارکرد چون درست هم خیلی زده بودم اما اونارو پاک کرده بود