2777
2789
عنوان

کادو روز زن چی گرفتین 📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 6250 بازدید | 226 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون مادرت برات ارزشمنده و حالاکه باهات اومده ، به چشمت نمیاد

آفرین احتمالا علتش همینه. 

راستی گلهات خیلی قشنگه مبارک باشه. از ته دل دعا میکنم حال خودت و همسرتم خوب باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ده تومن پول فعلا ولى كادوى اصلى مثل اينكه تو راهه

اصلیهیه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
آفرین احتمالا علتش همینه. راستی گلهات خیلی قشنگه مبارک باشه. از ته دل دعا میکنم حال خودت و همسرتم خو ...

چشمات قشنگ میبینه

قربونت برم عزیزم،همچنین شما❤️

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

من ففط چندسال اول ازدواج تولد و روز زن اینا کادو میگرفت شاید دو سه سال

بعدش دیگه یا هیچی یا پول فقط میزنه به کارتم

پول خالی حتی بدون یک شاخه گل یا شیرینی یه جوریه دوست ندارم

شما نظرتون چیه؟

وای چقد خوشگله،خیلی خوشم اومد

عشقتون پایدار

۱۳۰۰ پول

500 رند میکرددیگه🫢

به من هیچ کادویی نداد به کنار، برگشت گفت حالا که مادرم نیست و روز مادره باید برای خواهرم که برام ماد ...

😂😂😂😂فقط اون حس آسودگیت