2777
2789
عنوان

کادو روز زن چی گرفتین 📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 6140 بازدید | 225 پست
من هیچی شوهرم گفت حاضرشو ببرم برات کادو بگیرم ...نرفتم چون شرایط اقتصادی شوهرم داغون بودولی دخترم یه ...

انشاءالله پرروزی باشید.

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
من نمیدونم چرا از این مناسبتا خوشم نمیاداصن دوس ندارم شوهرم یا بچه هام بیفتن تو زحمت معذب بشن اخه ه ...

یه تبریک و حس خوب که بد نیس

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@ناورک اینه کاربریش

اره عزیزم دهنم صاف شده بس که درخواست دادن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
حال ندارم بلندشم عکس بذارم ، یه گل مصنوعی با یه پالت سایه عروسکی ، خیلی ذوق مرگ شدم فکر نمی‌کردم چی ...

عزیزم

مبارکت باشه

اره عزیزم دهنم صاف شده بس که درخواست دادن

😂😂

دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

من گل همیشه بهارم 🌼😊از بوته خار توقعی ندارم🌵😏سرفا جهت آرامش اعصاب چند بار تکرار کنید اونایی که ...

🫢😂

قربونت برم ،بعضی از آدما چقد خوبن حتی اصلا نه دیدیشون نه میشناسیشون اما حس خوب میگیری ازشون شما یکی ...

دورت بگردم من مهربونم قلب خودت بزرگه که اینجوری از دور عشق میدی💗😘😘😘😘

یه کیک یه گلدون و به زور یه چن تومن پول گفتم تا تنور داغه از این آدم خسیس یه چی بکنم‌ غرورم له شده د ...

عزیزم اشکال نداره

اره تبریک ،شام دور دور...اینا قشنگه ولی من از غافلگیر شدن و کادو دادن خوشم نمیاد نمیدونم چراتولدمم ه ...

اگه شوهرت اینو یدونه خوبه رعایت میکنه.

ولی سعی کن فقط لذت ببری به چیزی فکر نکنی

من هر سال برای مادرامون کادو میخرم ولی شوهرم حتی نمیاد با هم بریم تبریک بگیم. امسال اومد و همین خوشحالم کرد. حتی فکرشم نکرده بودم که باید به خودمم کادو بده یا گل بخره. حالا حس میکنم باید ناراحت بشم ولی نمیدونم چرا نمیشم  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حالا چرا میزنی و انقد بد صحبت میکنیمادرم اتفاقا هیچ توقعی نداره بیشتر سوپرایز شدن حالشو خوب میکنه که ...

فردا برو ولی ننداز ر‌وز پدر هیچ‌مادری تو این دنیا توقع نداره ولی تو وظیفت بخری.... روز پدر چرا با مادر یکی نمیکنی چون مظلوم انداختی برای روز پدر کادوشو