2777
2789
عنوان

کادو روز زن چی گرفتین 📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 6170 بازدید | 225 پست
هوچی والا بیشعور دریغ از ی تبریک خشک و خالیالبته اینکه باهم قهریم بی تاثیر نیست

حالا شما قهری

ما مشکلی هم نداریم.. حتی صبح جلوی خودش زنگ زدم به مادرم و مادرش تبریک گفتم،،، از دهنش درنیومد بگه روزت مبارک

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

داریم سعی میکنیم یه تیکه زمین بخریم برای ساخت و ساز

گفت این کادوی روز زن.گفتم اگه راست میگی بزن به نامم

گفت نه دیگه مهم اینه برا تو خریدم😐😐😂

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قهرم. اینارو دیروز برا خودم هدیه خریدم با شلوار گل گلی تو خونه پوشیدم کیف میکنم.💃💃💃💃خوشگلا باید برقصن خوشگلا باید برقصن لیلیللیلیلیلیلیییییی

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎
ازقضا ساعت ۷ بیرون بودم .اکثرا همه توی گل فروشی بودن ودست بیشتر مردا گل بود یه لحظه دلم خواست .گفتم ...

عزیزم انشاءالله یه مرد جذاب و مودب قسمتت

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
خیلی هم عالی 🥰🥰

راستی روزت هم مبارککک

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

یه تبریک از طرف همسر ....پسرم هم بهم تو پاکت پول گذاشت داد گفت از طرف خودمه، ،میدونم باباش داده چون پسرم ۷ سالشه....اما خب همسرم همیشه هم یه هدیه می‌گرفت پسرم میداد هم خودش جدا می‌گرفت هدیه اما امسال به خاطر این که خونه رو عوض کردیم بزرگتر کردیم دستش خالیه هیچی نگرفت 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
مبارکت باشه عزیز❤️2تومن پولو 1جعبه بيسکوئيت ویه نقاشی وکلی بوسس💜💜💜

عشقتون پایدار

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

امروز پسرم شدید حالش بد بود درگیر دکتر بودیم جفتمون  دیگه الان همسرم خسته بود دراز کشید بخوابه یهو‌ گفت وااای امروز روز زن بود شرمندتم...

منم گفتم اون هزینه ای که میخواستی برام کادو بگیری بده دست یکی که محتاجه بلا از بچمون به دور باشه....

این بود شرح حال روز زن ما....

حالا شما قهریما مشکلی هم نداریم.. حتی صبح جلوی خودش زنگ زدم به مادرم و مادرش تبریک گفتم،،، از دهنش د ...

🫂🫂

چ بی معرفت

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
حالا شما قهریما مشکلی هم نداریم.. حتی صبح جلوی خودش زنگ زدم به مادرم و مادرش تبریک گفتم،،، از دهنش د ...

عزیزم چندساله ازدواج کردی ازاول اینجوری بود توچی بهش تبریک میگی تومناسبتها

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️