2777
2789
عنوان

نامزدم رقص بلد نیست

88 بازدید | 12 پست

۱ هفته دیگه مراسم ازدواج مون هست میگه من بلد نیستم برقصم 

میگم نمیخواد خیلی برقصی فقط یک قسمت از عروسی ۲.۳ دقیقه با من برقص میگه اونم بلد نیستم رومم نمیشه😂

نمیدونم فکر کنم بخاطره شغلش باشه دادیاره

یا واقعا رقص بلد نیست

فکرم درگیر شده یک وقت سوژه نشیم تو عروسی بخندن به ما بگند داماد بلد نیست برقصه مثل چوب خشک بود 😐

استرس گرفتم 

عروسی بزرگ دارید یا دورهمی

یه هفته وقت هست تمرین کنین

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا واقعا بلد نیستن سخت نگیر تو برقص همسرت کنارت وایسه دست بزنه برات و نگاهت کنه. چاره دیگه نداری 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
کلا ۳۰۰ نفرنتمرین هم بهش میگم میگه نمیتونم روم نمیشه خراب میکنم دست بزنم بهتره

چند سالشه و چکارس؟

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

نیاز نیست برقصه خیلی از دومادا دست میزنن فقط. داداشم فداش بشم دو تا دستاشو کنارش گرفته یکم بالا پایی ...

خوبه اگه کسی دستش و مثل داداشت بگیره خوبه خودشم دوست داره