2777
2789

نامزدم زد سرما خورده 

هرچی بهش میگم بمون خونه استراحت کن خوب بشی میگه نمی تونم خونه بمونم

ی اخلاقی که داره اینه وقتی خونه می‌مونه اصلا بدجور دپ و افسرده میشه ، بجای اینکه استراحت کنه و از روزش لذت ببره بد میشه حالش😐

بقیه مردا هم این شکلین؟ 

بعد اینکه حرف گوش نمیده هرچی میگم خونه استراحت کن میگه برم سرکار بهتر حالم😐💔

خیلی نگرانشم :)

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی🤍💍

آره طبیعیه روحیات ادما فرق داره خب

ولی اگه سرماخوردگیش شدیده بهتره بمونه استراحت کنه حتی اگه افسرده شه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره طبیعیه روحیات ادما فرق داره خبولی اگه سرماخوردگیش شدیده بهتره بمونه استراحت کنه حتی اگه افسرده ش ...

همین دیگه حرف گوش نمیده 

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی🤍💍

اونقدر حالش بد نیس که خونه بمونه خب.. چیکارش داری شوهر من پاش شکسته بود تو گچ بود با عصا راه میرفت زنگ میزد دوستاش بیان دنبالش بره بیرون یه طبقه رو نشسته از پله ها میرفت پایین هرجی میگفتم بشین توخونه پات خوب جوش بخوره نمیتونست بمونه😅