2777
2789

از اول ازدواجمون همین بود تو ماهش یه هفته میبینی  خوبه مثلا دوبار یا سه بار در هفته. بقیش دیگه کلا بیخیال و بی حس الان ده روز بیشتر ما هیچ رابطه ای نداشتیم امروز که روز زن بود واسم گل خرید کادو خرید پیام داد دلم برات تنگ شده منم امشب به خودم رسیدم رفتم کنارش میبینم خودشو زده به خواب بهش گفتم چرا انقد سردی منم دل دارم آدمم گفت همینه ک هست حتما لیاقتشو نداری

فک کردم داره شوخی میکنه گفتم چی میگی

گفت وقتی اخلاق رفتار خودت صد در صد خوب نیست منم همینم کامل نیستم و خیلی راحت پشتشو کرد خوابید میدونم شاید از نطرتون خیلی چیز ناراحت کننده ای نباشه ولی یه جور از درون امشب شکستم ک اشکم درومد

دیگه علاقه ای ندارم همخواب این آدم بشم همون بهنر ک نیازای آدم سرکوب بشه ولی با آدمی که بهت میگه لیاقت نداری همبستر نشی😔😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردا زورشون میاد بهشون بگن توان جنسی ندارن خواسته یه چیزی بگه فشار از روش برداشته بشه حق داری ناراحت بشی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
عجیبه برات کادو خریده همه کاری کرده بعد میگه لیاقت نداری 🤔🤔🤔راست میگی برات خریده چیزی؟؟؟

اره بخدا سرویس طلا گرفته با یه دسته گل از نظر احساسی خوبه ولی از لحاظ جنسی داغونه

اگه غرور داری مثل خودش رفتار کن دیگه سمتش نرو اگه میتونی اصلا ادم حسابش نکن نکبت ایش

من اوایل زیاد سمتش میرفتم بعدش دیگه نرفتم الانم اگه سمتش نری شاید دو هفته یبارم سمتت نیاد دوست نداشتم اول زندگی انقد رابطمون خراب بشه

من اوایل زیاد سمتش میرفتم بعدش دیگه نرفتم الانم اگه سمتش نری شاید دو هفته یبارم سمتت نیاد دوست نداشت ...

میبینی که لیاقت تورو نداره یه مدت نرو شاید خودش اومد

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

اره بخدا سرویس طلا گرفته با یه دسته گل از نظر احساسی خوبه ولی از لحاظ جنسی داغونه

اوه چه بد 

حالا ب این فکر کن دوست داره ک کادو خریده بخدا 

وگرنه اصلا وقت نمیذاشت بره کادو بخره 

عکس سرویس تو بزار 

مباااارک