2777
2789
عنوان

امشب مهمونی بودم مرده با وقاحت تمام میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون زن جدید یه جور دمار از روزگارش در بیاره که هر روز بره روقبر راضیه بگه نور به قبرت بباره زن تو چی ...

فک میکنی به خدا مردا زن دومو هر چی باشه میذارن رو سرشون چند نمونه تو فک و فامیل دیدم. عموم سال تا سال خونه نمیرفت ازین شهر به اون شهر برا کار زنش تنها بچه هارو بزرگ کرد هر چی میگفت بیا همینجا یه مغازه بزن بالا سر بچهات وایسا گوش نمیکرد خانومش فوت کرد این زن گرفت کلا خودشو بازخرید کرد نشست خونه، یه فامیل دیگمون زنش ماه بود انقد مهربون و دوست داشتنی این شوهرش قدر نمیدونست کمک تو خونه و اینا که اصلا حالا زن جدیدش انقد با بچه ها بده از خونه فراری شدن معذرت میخام فقط مونده بره بعد دسشویی بشورتش انقد بهش میرسه و دورش میگرده که...

واقعا زنش مهربون ومظلوم بود از اون زن هایی که هرچی بهش بگی نه نمیگه🥲

همیشه شوهر اینجور زنا اینقدر وقیح هستن 

چون فکر میکنن همه زنا همینقدر مظلومن 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فک میکنی به خدا مردا زن دومو هر چی باشه میذارن رو سرشون چند نمونه تو فک و فامیل دیدم. عموم سال تا سا ...

دقیقا دقیقا منم چندتایی تو اقوام دیدم انقدر به زن دوم میرسن که حد نداره انگار فقط بدبخت زن اول بوده که سختیای زندگی کشیده

فک میکنی به خدا مردا زن دومو هر چی باشه میذارن رو سرشون چند نمونه تو فک و فامیل دیدم. عموم سال تا سا ...

میگم که رو دومی زن ذلیل و غلام حلقه به گوش میشن چون مثل سگ از خانومه میترسن 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا دقیقا منم چندتایی تو اقوام دیدم انقدر به زن دوم میرسن که حد نداره انگار فقط بدبخت زن اول بوده ...

اره به خدا من به اینا فکر میکنم حالم از هر چی مرده بهم میخوره. ادم انقد نامرد؟؟ فک کن به زور نگهشون داشتن تا سال زنشون تموم شه بعد زن بگیرن. جایی برن از کنارش جم نمیخورن انگار قراره کسی بدزده اینارو یک دوم این اهمیتو به زن اول میدادن دق نمیکرد از دستشون

اره به خدا من به اینا فکر میکنم حالم از هر چی مرده بهم میخوره. ادم انقد نامرد؟؟ فک کن به زور نگهشون ...

چقدر قشنگ گفتی دقیقاا اگر برا زن اولشونم همینجور بودن ادم انقدر حرص نمیخورد کلا برا زن دوم پرنسس خوبی ها میشن🤦‍♀️