2777
2789
عنوان

کسایی که از وکیلی و طلاق سر در میارن یه سر بیان جواب منو بدن تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 19 پست

احتمالا پرونده شکایتش نقص داره و گرنه مرد به محض اینکه بره دادگاه و اون فیلمی که شما میگید نشون قاضی بده ،حکم صادر می‌کنه 

یه جای کار مرد میلنگه 

اگه زن دورپز خونه نره دادگاه عدم تمکین صادر می‌کنه اونوقت این آقا چندماه عدم تمکین داره و وکیلش کاری نکرده؟

والله بیشتر شود خیانتکار بودن مرده نشون میده 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
معذرت میخوام ولی وقتی خانم به اقا گفته باکره هستم با من رابطه نداشته باش ولی الان مشخص شده باکره نیس ...

اصلا من درمورد خیانت زن که سوالی نکردم فقط گفتم آقا هم داشته خیانت میکرده همین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا پرونده شکایتش نقص داره و گرنه مرد به محض اینکه بره دادگاه و اون فیلمی که شما میگید نشون قاضی ...

نه فیلمی از دختره نداره فقط پرینت شماره

خیانت دختره که مشخصه چون دختره توی ازدواج قبلیش هم به خاطر خیانت جدا شد و اینکه چون توی محله ی کوچیکیم همه دیدن و میدونن چی به چیه

والا زنگ زده به وکیل میگه قاضی تصمیم نهایی رو نگرفته فعلا صبر کن

نه فیلمی از دختره نداره فقط پرینت شمارهخیانت دختره که مشخصه چون دختره توی ازدواج قبلیش هم به خاطر خی ...

فیلم دختره تو گوشی یکی از دخترای دیگه بوده که نمیشه فیلمرو ازش گرفت اصن

عزیزم حتما حواسم نبوده وگرنه من که غریبم کسیم نمیشناسه منو اینجا چرا دروغ بگم😂😂

کار ب اینچیزا ندارم فقط میخوام بگم از این مرد شوهر در نمیاد، شوهر آدم حسابی وگرنه هرکسی میتونه بره یکیو بگیره بشه شوهرش.

هیچ وقت توی ازدواجت نذار اما اگر باشه با وقار متشخص و مقتدرر بمون تا بیان با منت و سلام صلوات انتخابت کنن و راضی‌ت کنن. 

ازدواج با مرد مسله دار واقعا تتتتته چاه افتادنه. 

هیچ مردی موقع طلاق و حتی بعدش نمیگه خودش مشکل داشته همه گردن زن میندازن یا خیانت کرده یا روانی بوده یا طلاق عاطفی گرفتن یا محبور به ادامه هستن! اینا دروغ های مردهاس.

اگه روزی روزگاری خواستی با همچین مردی باشی حداقل ازدواج نکن باهاش همینجور باش که هر دروغی ازش رو شد بتونی سریع فرار کنی.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••