2777
2789

من یه مشکلی دارم

اونم اینکه توی ارتباط با آدما حرفی برای گفتن ندارم

مثلا بگه تو ترافیک گیر کرده بودم یا غذام امروز سوخت یا حالم بده یا هرچی

من اصلا نمیدونم چی بگم یا چه واکنشی نشون بدم

چیکار کنم؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه دختره مثلا میگی وای چرا عزیزم کی دلش میاد با تو دعوا کنه

باورت میشه همین یه جمله به ذهن من نمیاد

یا همین امروز بابام داشت راجب مامانم شکایت میکرد پیش من

من نمیدونستم چی باید بگم و فقط سکوت کردم

باورت میشه همین یه جمله به ذهن من نمیادیا همین امروز بابام داشت راجب مامانم شکایت میکرد پیش منمن نمی ...

اشکالی نداره عزیزم منم مثل تو مهارت نداشتم ولی اگه بخوای و کاری که گفتم بکنی دستت راه میوفته.مهمترین قدم قدم اوله همین که این تاپیکو زدی یعنی قدم اولو برداشتی

اشکالی نداره عزیزم منم مثل تو مهارت نداشتم ولی اگه بخوای و کاری که گفتم بکنی دستت راه میوفته.مهمترین ...

اخه تو گوگل که جواب این سوالا نیس

بعدشم ادم هربار ممکنه با یه حرف جدید روبرو بشه

اخه تو گوگل که جواب این سوالا نیسبعدشم ادم هربار ممکنه با یه حرف جدید روبرو بشه

چرا خیلیاش هست یا میتونی همین جا تاپیک بزنی بپرسی

و اینکه فیلم نگاه میکنی به جملاتشون دقت کن اونا رو هم یادداشت کن حالا اگه تعارفه یا شوخیه یا تیکه هست....من در طول ۲ سال خیلی چیزا رو یادداشت کردم و تمرین کردم و از اون حالت ماست قبلی دراومدم

این جوری نیست که من بگم فلان فیلم ها رو ببین دیگه تموم نه باید هر فیلمی اخباری مستندی رو که روزمره م ...

میدونم

واسه شروع گفتم چه فیلمی

خودم آقای قاضی رو هر شب میبینم

و سعی میکنم که به گفتارشون توجه کنم و کمک نکرد زیاد