2777
2789
عنوان

شوهرم ایفون خریده برام با ی نیم ست

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 28 پست
چرا پس تو فامیل خودم و همسرم و دوستانم همچین آدم هایی نیستند اصلا چطور ممکنه یکی بهت زنگ بزنه اینقدر ...

عزیزم همچین ادمایی وجود دارن کسایی ک پر عقدن و با اینکارا میخان عقده هاشونو جبران کنن من خودمم فکرشو نمیکردم اقد احمق باشه ولی خب هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم هرکسی یه دیدگاه و یه درکی از زندگی داره اشکالی نداره نظرها باهم متفاوت باشه شماهم میگفتی مبارک ...

بخدا منم گفتم گفتم مبارکت باشه و ایشالله بسلامتی استفاده کنی خودش رفت دنبال حاشیه ک کجایی چیکار میکنی مهمونی کجایی شوهرت چی خریدع

زنگ زدن دلت خوشه ها فامیل ما یبار اینستا استوری میکنن یبار وضعیت میزارن باورت نمیشه الانم دارن میفرس ...

باز استوری یه چیزی ...

دیگه واس این و اون فرستادن خیلی زشته...شاید یکی شوهرش نخریده ناراحت میشه...موندم واس اینو و اون میفرستن تو گروه یا شخصی عذاب وجدان نمیگیرن...

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

داخل اینستا یه آقا دکتری اسمشون یادم نیست میگفتن من وقتی آدم ها میان خونه ام بهشون یه فضای باز میدم و میگم یه چایی دم کن یه نفر میره داخل آشپزخونه چایی دم میکنه و میاد میشینه ولی یکی دیگه میره تاوقتی چایی دم کنه همش میپرسه این از کجا گرفتی اون چیه در کابینت باز میکنه ومن اینجا متوجه میشم با کی میتونم رابطه داشته باشم باکی نه ببخشید ولی فضولی کردن و تجسس در حریم خصوصی دیگران آدمها رو فراری میده و یکی از زشت ترین خصوصیات هست پس رابطه ات رو باهاش کنترل کن و فاصله تون باهاش حفظ کنید و صمیمی نشید

واقعاااا ؟؟

اره بابا سوراخمون کردن ببینیم یه چیزی 

نبینیم یه چیزی 

تبریک بگیم یه درد سر داریم تبریک نگیم یه دردسر داریم

عین این عقده ایا یه رستوران میرن یه لباس میخرن یه تفریح میرن همین رواله

باز استوری یه چیزی ...دیگه واس این و اون فرستادن خیلی زشته...شاید یکی شوهرش نخریده ناراحت میشه...مون ...

اتفاقا هستن تو گروه منم خبردارم همه هم میدونن ولی اگه ارسال نکنن میمیرن 

این حجم از عقده ای بودنشون رو میرسونه

اتفاقا هستن تو گروه منم خبردارم همه هم میدونن ولی اگه ارسال نکنن میمیرن این حجم از عقده ای بودنشون ر ...

اره واقعا،،،دقیقا...

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷