2777
2789
عنوان

بندبند وجودم از خستگی داره از هم میپاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 39 پست
عزیزم اگه مشکل مالی نداری نرو سر کار لااقل تا دو سه سال دیگه .منم شاغل بودم بچم به دنیا اومد دیگه نر ...

درخواست مرخصی بدون حقوق دادم قبول نکردن به شدت کمبود نیرو دارن، دلم نمیاد استعفا بدم اهل تو خونه موندن برای مدت طولانی نیستم

خسته نباشی عزیزم. واقعا زیاد کار انجام دادی. خدا قوت گلم. اما خدا رو شکر کن که سالمید. سالم باشه آدم ...

عزیز دلم، چی بگم که شرایط شما از منم سخت تره، خدا بهت سلامتی، صبر و توان مضاعف بده، بابت از دست دادن همسرتون متاسفم، خیلی سخته تنهایی تمام مسوولیت زندگی به دوش کشیدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا صبح حق داری

منم الان دو ساعت بدنم خشک شده پسرم روی پامه ولی خوابش نمیبره...

میدونم چی میگی فقط اینو بدون تنها نیستی و باید فقط زمان بگذره تا بچه هات بزرگ تر شن همین

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
توان ندارم، نه جسمی نه روحی دارم له میشم، مجبورم ادامه بدم

خدا بهتون سلامتی بده من برای شما ارزش و احترام قائلم اما لطفا خودتون رو از پا نندازید و یه وقتایی به خودتون هم برسید

تا صبح حق داریمنم الان دو ساعت بدنم خشک شده پسرم روی پامه ولی خوابش نمیبره...میدونم چی میگی فقط اینو ...

تو این ۱۳ سال زندگی مشترک امسال سخت ترین سال برام بوده با تولد پسر بزرگم همیشه خواهرم ایام مدرسه میومد پیشم خیلی بهم کمک میکرد امسال با شوهرم حرفش شد دیگه گفت نمیام، خدا به شما هم صبر و توان بده  

خانه داری طاقت فرساترین شغل دنیاست

نه خانه داری سخت نیست ،چون شما بیرون کار میکنید همه کارا رو باید فشرده انجام بدین که وقت کم نیارید ،اگه فقط خانه دار بودین اتفاقا وقت اضافه داشتین که به خودتون برسین ،برا تفریح ،خرید ،باشگاه ،کلاسهای هنری ،... منم از وقتی که هزینه هام بالا رفته یه کار پاره وقت پیدا کردم کل نظم زندگی بهم ریخته در صورتی که قبلا که فقط خانه داری میکردم کلی وقت داشتم برا کارای خودم ولی الان حتی یه ماسک یه ربع هم وقت ندارم برا صورتم بزارم و کلی از رسیدگی ها به خودم و زندگیم ،دریغ از یه نیم ساعت وقت اضافه

نه خانه داری سخت نیست ،چون شما بیرون کار میکنید همه کارا رو باید فشرده انجام بدین که وقت کم نیارید ، ...

من کار خونه و رسیدگی به بچه ها بیشتر از کار بیرون خستم میکنه چون تمام وقته چون تا آخر عمرت ادامه داره و هیچ تعطیلی و مرخصی نداره، مسؤولیتی که لحظه ای از دوشت برداشته نمیشه