2777
2789
عنوان

پشت کنکوریارو حذف کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 68 پست
همینه می گند بهتره سال اول هرچی قبول شدی بری از یه لحاظ بهتر بچه هایی که دوازدهم هستند رقیبشون کمتره ...

من سال اول هوشبری قبول شدم سریع رفتم 

بهم گفتند پشت کنکور وایسا بهتر قبول شی 

واقعا دیگه نمی کشیدم و حوصله نداشتم و بلاتکلیفی اذیتم کرد 

توصیه من یه همه دوازدهم که دارید می خونید خیلی خوب بخونید هرچی قبول شدید برید سال های دیگه سخت تر میشه نیاز به اراده خیلی قوی داره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چونکه درس نخونده بودم میدونستم خراب میکنم

اوهوممم منم همین بودم ولی میگم کاش حداقل حفظیا رو اون موقع ترمیم میزدم مثل دینی هویت سلامت عربی اینا

راستی تاپیک آخرم خواستی يه سر بزن 

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

من سال اول هوشبری قبول شدم سریع رفتم بهم گفتند پشت کنکور وایسا بهتر قبول شی واقعا دیگه نمی کشیدم و ح ...

راست میگی حداقل پشت کنکور افسردگی نمی‌گیری🥲🤌

یا باید انقدر جنم داشته باشی پشت موندی دیگه جدی بخونی نزنی به در تنبلی که به افسردگی نکشه 

ببخشید‌گلم‌منظورتو نفهمیدم از نهمیشه لطفا توضیح بدی برام بازم‌ببخشید❤️

میتونی ترمیم کنی

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

راست میگی حداقل پشت کنکور افسردگی نمی‌گیری🥲🤌یا باید انقدر جنم داشته باشی پشت موندی دیگه جدی بخونی ...

منی که هرروز میخوندم ساعتمم بالا بود چرا انقد اذیت میکنن ما فقط یه کنکور عادلانه میخوایم🙂

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

راست میگی حداقل پشت کنکور افسردگی نمی‌گیری🥲🤌یا باید انقدر جنم داشته باشی پشت موندی دیگه جدی بخونی ...

دقیقا همینه 

به اراده شخصم بستگی داره 

ولی تمام اطرافیانم که مونده بودن پشت کنکور پشیمون هستند می گفتند سال اول بهتر قبول شده بودم 

اصولا سخت میشه درس خوندن و استرسم بیشتر میشه 

ولی افراد محدودیت هستند ماشالا با اراده 

منی که هرروز میخوندم ساعتمم بالا بود چرا انقد اذیت میکنن ما فقط یه کنکور عادلانه میخوایم🙂

تو هم سال دومته؟ 

شاید با کیفیت نمیخوندی یا جمع بندی درستی نداشتی. حتما یه جای کارت میلنگیده وگرنه به ساعت بالا نیست که.. 

عدالت که تو این کشور و خصوصا عرصه کنکور اصلا نیست 

دقیقا همینه به اراده شخصم بستگی داره ولی تمام اطرافیانم که مونده بودن پشت کنکور پشیمون هستند می گفتن ...

الان سال چندم هوشبری میخونی؟ 

ازش راضی هستی واقعا؟ 

دروسش، دانشکده ش و...؟!

تو هم سال دومته؟ شاید با کیفیت نمیخوندی یا جمع بندی درستی نداشتی. حتما یه جای کارت میلنگیده وگرنه به ...

من دلیل قبولی و نمیگم قبول شدم اتفاقا دولتی قبول شدم با درصد و نمره های خوب منظورم اینه چرا محروم کردنمون از ترمیم معدل 

مهم ساعت درس خوندن نیست مهم اینه اون درس یادبگیری کیفیتش هست

عزیزم متوجهی چی میگم

میگم چرا از ترمیم معدل محروممون کردن وگرنه من پارسال درصد و نمره هام خیلی خوب بود

من دلیل قبولی و نمیگم قبول شدم اتفاقا دولتی قبول شدم با درصد و نمره های خوب منظورم اینه چرا محروم کر ...

عح چی قبول شدی؟ 

اینا شگردشونه میخوان یه سریا رو حذف کنن دیگه انقدر پشت نمونن، یا هم میبینی یهو نظرشون عوض میشه فرصت میدن. اینا تکلیفشون با خودشونم مشخص نیست حاجی

الان سال چندم هوشبری میخونی؟ ازش راضی هستی واقعا؟ دروسش، دانشکده ش و...؟!

من یه ترم دیگه تموم می کنم 

خیلی خودم راضیم 

ولی خانوادم پزشکی می خواستند اول راضی نبودند ولی الان راضیم