2777
2789
عنوان

با عذاب وجدان جبران چه میکنین

547 بازدید | 64 پست

همکارم مرده پیشنهاد ازدواج داد و رفتیم دیت و کلی خرج و... خیلیی بنده خدا افتاد زحمت سنگ تموم گذاشت ینی و آخرش هم موضوعاتی پیش اومد و کلا نشد جلو بره رابطمون ولی خب خیلیی عذاب وجدان خرج هایی که کرد رو دارم اگر زنش میشدم میگفتم وظیفشه ولی من مگه چه حقی دارم گردنش؟هیچی

حالا موندم چی کنم براش چطوری جبران کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه دعوتش کنی ک ضایعه س...نمیدونم چیکار باید کنی اما اینم درست نی

خودم نظرم این بود مثلا تولدش که شد براش ی هدیه کوچیکی بگیرم ولی رسمی بگم نمی‌دونستم واقن چطور باید جبران کنم براتون این هدیه ناقابله به خاطر یسری زحمات

ببین آخه اصن انگار مونده گردنم

حالا که بنا به هر دلیلی نشده 

بهتره حداقل زیاد جلو چشمش نباشی 

به هر حال هر کجای دنیا طرف دیت بره 

یه خرجایی هم میکنه 

بهتره زیلد دور و ورش نگردی 

که اگه خواست به یه خانوم دیگه درخواست بده 

اون خانم براش سو تفاهم نشه و از اون مرد دور نشه 

یا اگه این بین کسی بخواد به شما درخواست بده 

وقتی ببینه دور اون هستید ، جلو نمیاد 

خودم نظرم این بود مثلا تولدش که شد براش ی هدیه کوچیکی بگیرم ولی رسمی بگم نمی‌دونستم واقن چطور باید ج ...

اینطوری فکر میکنه داری بهش نخ میدی و پشیمون شدی 

اگه بخوادت میوفته دنبالت 

بعد بخوای پسش بزنی 

فکر میکنه مشکل روح و روان داری ! 

حالا که بنا به هر دلیلی نشده بهتره حداقل زیاد جلو چشمش نباشی به هر حال هر کجای دنیا طرف دیت بره یه خ ...

نه دیگه چند ماهی هست کاری باهم نداریم مثل دوتا همکار یا آشنا هستیم ولی خب همو میبینیم بالاخره اصن نبینیم هم باز ی عذاب وجدانی دارم گاهی یادم میوفته میگم چقد بنده خدا زحمت افتاد و خوبی کرد و من هیچی