2777
2789

طبقه بالای خونمون هستن .حتی ب خودش زحمت نداده بیاد پایین بگه روزت مبارک .این هیچی .حداقل یه زنگ میزد 

مامانم گفته برام مهم نیس اما میدونم ته دلش ناراحته 🥲🥺دلم واسش میسوزه 

ن اون ن زنداداشم ی تبریک خشک خالی هم نگفتن 

حیف زحمات مادرم براشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان مامانت خیلی نازاحته 

بشینی ۴ ساعتم باهاش حرف بزنی به رو نمیاره ولی ناراحته 

مامان منم همینه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
الان مامانت خیلی نازاحته بشینی ۴ ساعتم باهاش حرف بزنی به رو نمیاره ولی ناراحته مامان منم همینه

اره 🥲🥺

گفت اصلا برام مهم نیس ک نیومدن 

ولی معلوم بود ک ناراحته

بگو بیشتر از قبل تحویلشون بگیره و مرغ مسما براشون بار بذاره.

قرمساقا

پشم‌هایم سرحال و شاداب بودن حتی مقاوم به لیزر، تا اینکه عضو نی‌نی‌سایت شدم. از تمامی کاربرانی که با تاپیک‌های فوق سمی من رو در مسیر پشم‌زدایی یاری دادن سپاسگزارم. ❤

داداش و زنداداش منم همینطور

دوهفته پیش اسباب کشی داشتن انقدر مامانم کمکشون کرد.یه هفته مثل رستوران میومدن میخوردن و میرفتن تازه بچشونم میداشتن. حالا انگار نه انگار😑

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
بگو بیشتر از قبل تحویلشون بگیره و مرغ مسما براشون بار بذاره.قرمساقا

هووف .نهایت ده دوازده تا پله بود .اون یکی داداشم از ی شهر دیگ پاشده اومدن دیدن مامانم با ی شاخه رز

حق داره چقدر آدم دلش میگیره مگه یه تبریک چیه باز من به شوهرم گفتم برو از مامانت یه خبر بگیر یه جعبه شیرینی هم ببر نرفت گفت ولش کن چقدر خوب میشد اگه همه خودشونو جای طرف میزاشتن😞

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔