2777
2789
عنوان

شوهرم به مامانش کادو داد به من نگفت

797 بازدید | 14 پست

بچها شوهر من اهل کادو گرفتنو اینا نیست .. هر مناسبتی میشه میگم بدای مامان یا بابا کادو بگیریم میگه بیخیال من شو .. امسال هم روز مادر وضعیت مالیش زیاد خوب نبود من گفتم خب دست خالی ک نمیشه بریم خونشون تبریک لااقل یع جعبه شیرینی بگیر .. اونم با برادرش رفت داداشش گل گرفت شوهر منم شیرینی ... بعد ک رفتیم خونشون اول شیرینی و گل رو دادیم اخر سر داشتم میرفتیم شوهرم رفت اتاق داداشش گفت اونا رو بده بعد دیدم یدفعه شوهرم یه سکه پارسیان به مامانش داد داداشش هم یه سکه داد .. من خیلی بهم برخورد چون یه کادویی ک میدع دوست دارم از طرف من هم باشه ... اومدیم خونه بهش گفتم میگه داداشش سکه ها رو داشت بهش داد گفت ب مامان بدیم ... ولی یبار دیگه هم برای تولد مادربزرگش رفت گل خرید داد به من نگفت بعد ک بهش گفتم میگه مسیرم بود رفتم گل خریدم دادم .. دوبار دیگه هم روز مادر خونه مادربزرگش بودیم تو پاکت هدیه پول گذاشت یکی به مت داد یکی به مامانش اون موفع هم به من نگفتع بود .. در کل منظوری نداره ولی متوجه نیست ‌. من دوس دارم یه هدیه ای میده از طرف من هم باشه ولی نمیدونم چجوری متوحهش کنم .. بهش بگم میگه مثلا چ معنی میده بگی از طرف من باشه و اینا ‌. یا مثلا میگه خب من میدم از طرف تو هم هست دیگه ..‌ ولی خب من ک اون لحظه خبر ندارم و کنارش نیستم بهم بگین چجوری متوجعش کنم این کارش زشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم اگه شوهرم بخواد هدیه به خانواده اش بده دوست دارم از دست خودش بده من نمیدم که خانواده اش فکر نکنن من عروس منتی میذارم بدونن محبت پسرشون بوده

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

واقعا خیلی زشته 

مادرشوهر فکر میکنه عروس خبر نداره یا مخالف هست برا کادو 

کلا عروس رو کوچیک میکنه این کار مرد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
ن دوریم

خب میتونست پول بزنه براس زن داداش من آمله ما تهران  پول زد ب کارت مادرم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

عزیزم در کل مردها کلی نگر هستن مثل ما خانم ها جزئی نگر نیستن به ریز جزئیات توجه کنن زیاد حساس نباش چون این طوری خودت اذیت میشی هر کارم کني باز همه شون همینن فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کن گوش کن خیلی بدردت میخوره