بچها شوهر من اهل کادو گرفتنو اینا نیست .. هر مناسبتی میشه میگم بدای مامان یا بابا کادو بگیریم میگه بیخیال من شو .. امسال هم روز مادر وضعیت مالیش زیاد خوب نبود من گفتم خب دست خالی ک نمیشه بریم خونشون تبریک لااقل یع جعبه شیرینی بگیر .. اونم با برادرش رفت داداشش گل گرفت شوهر منم شیرینی ... بعد ک رفتیم خونشون اول شیرینی و گل رو دادیم اخر سر داشتم میرفتیم شوهرم رفت اتاق داداشش گفت اونا رو بده بعد دیدم یدفعه شوهرم یه سکه پارسیان به مامانش داد داداشش هم یه سکه داد .. من خیلی بهم برخورد چون یه کادویی ک میدع دوست دارم از طرف من هم باشه ... اومدیم خونه بهش گفتم میگه داداشش سکه ها رو داشت بهش داد گفت ب مامان بدیم ... ولی یبار دیگه هم برای تولد مادربزرگش رفت گل خرید داد به من نگفت بعد ک بهش گفتم میگه مسیرم بود رفتم گل خریدم دادم .. دوبار دیگه هم روز مادر خونه مادربزرگش بودیم تو پاکت هدیه پول گذاشت یکی به مت داد یکی به مامانش اون موفع هم به من نگفتع بود .. در کل منظوری نداره ولی متوجه نیست . من دوس دارم یه هدیه ای میده از طرف من هم باشه ولی نمیدونم چجوری متوحهش کنم .. بهش بگم میگه مثلا چ معنی میده بگی از طرف من باشه و اینا . یا مثلا میگه خب من میدم از طرف تو هم هست دیگه .. ولی خب من ک اون لحظه خبر ندارم و کنارش نیستم بهم بگین چجوری متوجعش کنم این کارش زشته