2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد یه ساعت پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 2888 بازدید | 118 پست

کاش قلبامون مهربونتر باشه

کاش انقدر منتظر نباشیم دیگران واسه محبت پیشقدم بشن

کاش با خوبیامون بقیه رو شرمنده کنیم و دنیارو قشنگتر کنیم 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه گوشت تلخی😑😑😑😑

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
خانم عزیز مادر شوهر هم‌با مادر فرقی نداره چطور با پسرش اوکیی ولی روز مادر میشه میگی مادر من نیست .عج ...

ههیچکس مادر نمیشه مادر دلسوز ادمه ولی اون دل آدمو میسوزونه کاراش یادم میگیره اتیش میگیرم حتی پدر مادرمم ازار داده 

من مادرشوهرم مثل یه مادر که بچه شو دعوا میکنه هرچند وقت یبار دعوام میکنه وکلی تیکه میندازه یه روز قهره یه روز اشتی با اینکه هزاران بار دلموشکسته امروز تو کارتم ۱تومن بیشتر نداشتم رفتم براش کادو خریدم بردم انقدر خوشحال شد اونوقت شما مادرشوهرت بنده خدا زنگ زده که اصلا وظیفش نبوده بعد تازه تبریکم نگفتی ایندفه حقو به مادرشوهر میدم کارت خیلی زشت بود 

من مادرشوهرم مثل یه مادر که بچه شو دعوا میکنه هرچند وقت یبار دعوام میکنه وکلی تیکه میندازه یه روز قه ...

خب اون چرا به من تبریک نگفت؟؟؟

بخدا تا بهم نگه نمیگم 

صدسال سیاه

ههیچکس مادر نمیشه مادر دلسوز ادمه ولی اون دل آدمو میسوزونه کاراش یادم میگیره اتیش میگیرم حتی پدر ماد ...

درسته...منم مادرشوهرم بیشتر دختراشو میخواست تا منو جاریمو ولی تو ختمش و کاراش فقط ما دوتا همه چیو راست و ریست کردیم .اما در کل مادرشوهرم هم خوب بود و هیچ مشکلی واقعا نداشتیم  بعضی ها رابطشون زیاد خوب نیست ولی این حد بدجنسی و لی احترامی هم در خور شخصیت ی زن نیست .من از بی احترامی ب شدت متنفرم از طرف هر وی باشه 

عروس، داماد، دختر، بچه، شوهر 

حقیقتش از حرفت بدم اومد انقدر بچگونه و سطح پایین فک میکنی که میسوزی یه تبریک بگی؟ زشته این رفتارا بی ...

اخه عزیزم نمیشد بگه سلام عزیزم خوبی روزت مبارک؟؟؟؟