2777
2789
عنوان

شدیدا رو یه دختر کراش زدم🤌🏻🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری حسرت اکست شدی

یکم رو زیبایی و استایلم کار کردم

یکم تو دانشگاه تو حیطه تحقیق

یکم از نظر مالی به ماشین وسر وضعم رسیدم

افسردگیمو شکست دادم

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

بهت افتخار میکنم دختررررر جونماشالا ماشالا بش بگین ماشاااااااالااااااااصد بااااااریکلا بهش بگییییینخ ...

حتماا

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

بهت افتخار میکنم دختررررر جونماشالا ماشالا بش بگین ماشاااااااالااااااااصد بااااااریکلا بهش بگییییینخ ...

حتماا

عیجانمممم چه قشنگگگ .منم همین مدلیم از خودم بگم میای تاپیکم؟😂🤝🙂

حتما عزیزم

حتماا

چندساله یه تنه جلو همه وایسادم پا هدفم بهش نرسیدم کلی شکست خوردم اما باز بلند شدم و دارم میجنگم براش

شرایط قلبم خوب نیست شاید مجبور شم جراحی کنم و روز به روز بدتر میشه اما باز دارم ادامه میدم زندگی رو 

تو اووووج عشق پاکی ک نسبت ب ی نفر داشتم وقتی فهمیدم ادم درستی نیست و خیانت کرد نه گفتم  با اینکه با همه وجوودم دوسش داشتم و کلی قضاوت بد شدم

نزدیک به یک ساله افسردگی حاد دارم‌...دارم تنهایی مشاوره میرم برا کشیدن خودم از این حال

ساعت خوابمم مث خودت بود درستش کردم

روزانه پادکست گوش میکنم کتاب میخونم

برا کنکورم میخونم دانشگاه میرم و بازم سرپام

پناه شدم واسه خیلی از آدما که آروم شدن و دلشون ب بودنم خوشه اما وضع زندگی خودم شاید ب مراتب خیلی بدتر از اوناست اما نذاشتم کسی از زندگی و خدا ناامید شه

راستی ب خودمم اجازه ندادم وارد روابط پوچ شم و با همهههه اینا بازم سمت هیچ پسری نرفتم و دختر خوب خدا موندم

❤❤

حتماا

چندساله یه تنه جلو همه وایسادم پا هدفم بهش نرسیدم کلی شکست خوردم اما باز بلند شدم و دارم میجنگم براش...تک و تنها توی شهر غریب 

شرایط قلبم خوب نیست شاید مجبور شم جراحی کنم و روز به روز بدتر میشه اما باز دارم ادامه میدم زندگی رو 

تو اووووج عشق پاکی ک نسبت ب ی نفر داشتم وقتی فهمیدم ادم درستی نیست و خیانت کرد نه گفتم  با اینکه با همه وجوودم دوسش داشتم و کلی قضاوت بد شدم

نزدیک به یک ساله افسردگی حاد دارم‌...دارم تنهایی مشاوره میرم برا کشیدن خودم از این حال

ساعت خوابمم مث خودت بود درستش کردم

روزانه پادکست گوش میکنم کتاب میخونم

برا کنکورم میخونم دانشگاه میرم و بازم سرپام

پناه شدم واسه خیلی از آدما که آروم شدن و دلشون ب بودنم خوشه اما وضع زندگی خودم شاید ب مراتب خیلی بدتر از اوناست اما نذاشتم کسی از زندگی و خدا ناامید شه

راستی ب خودمم اجازه ندادم وارد روابط پوچ شم و با همهههه اینا بازم سمت هیچ پسری نرفتم و دختر خوب خدا موندم

❤❤

چندساله یه تنه جلو همه وایسادم پا هدفم بهش نرسیدم کلی شکست خوردم اما باز بلند شدم و دارم میجنگم براش ...

همین که غیرتت اجازه نداده بعد کات بری با هر کسی باشی موندی پای سرنوشتت و داری ایندتو میسازی بهت افتخار میکنم شیر زن ایرانی🤌🏻