حنانه۱۳۷۱ مدیر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1626 عنوان امروز پسرم رو بردم سنجش چشم پزشکی دارم دق می کنم | مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 40 پست دو ردیف آخر رو اصلا نمیتونست بگهبهم برگه دادن که باید بره پیش متخصصخیلی ناراحتمیعتی ممکنه خوب بشه؟پسرم لاغر و ضعیفه من باهمه چیش کنار اومدم ولی دیگه نمیتونم با چشمهای ضعیف کنار بیامای خدا خودت درستش کن ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰 دیروز | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنانه۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1626 داداشم چشمش خیلی بهتر شد الان نیمه نیاز به عینک نداره نمره عینک برادرتان چند بود؟واینکه چند سالشه؟ ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰
نماپری عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 2770 حالا سنجش قبول شد؟ من ازاسترس ثبت نامش نکردم 🎀 𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒 🎀
حنانه۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1626 کاش مشکل پسر من هم ضعیفی چشاش بود 😔😔 وای چرا ؟ ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰
حنانه۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1626 واویلا همچی تعریف میکنی انگار دنیا ب اخر رسیده پسر من ی سال عینک زد چشمش اوکی شد اینم غصه داره دختر ... پسرتون چند سالش بود که عينک زد؟تنبلی داشت؟ ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰
آلوچه_جنگلی، عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 957 وای چرا ؟ اوتیسمهسنجش رو هم قبول نمیشه چون نه درک داره نه حرف میزنه
حنانه۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1626 اوتیسمهسنجش رو هم قبول نمیشه چون نه درک داره نه حرف میزنه خدا بهت صبر بده خیلی سختههیچکس با بچش امتحان نشه الهی ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰
حنانه۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1626 اوتیسمهسنجش رو هم قبول نمیشه چون نه درک داره نه حرف میزنه خدا بهت صبر بده خیلی سختههیچکس با بچش امتحان نشه الهی ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰
آلوچه_جنگلی، عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 957 خدا بهت صبر بده خیلی سختههیچکس با بچش امتحان نشه الهی بله سختهب خودکشی فکر میکنم اما ترس بچمو دارم ک بعد من کی میخواد نگهش داره.
حنانه۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1626 بله سختهب خودکشی فکر میکنم اما ترس بچمو دارم ک بعد من کی میخواد نگهش داره. نه تورو خدا اینطوری نگو بچه ی بعدیت فوق العاده میشه هم از نطر هوش هم زیبایی اینو بهت قول میدم ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰
آلوچه_جنگلی، عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 957 نه تورو خدا اینطوری نگو بچه ی بعدیت فوق العاده میشه هم از نطر هوش هم زیبایی اینو بهت قول میدم نه عزیزم احتمال مبتلا شدن بچه های بعدی ب اوتیسم وجود داره. من دیگه بچه نمیارم همین یکی پیرم کردهبراش دعا کن ممنون میشم
مامان_موش_موشی عضویت: 1392/05/09 تعداد پست: 912 نمره چشم پسرشما چنده؟ممکنه چشماش کامل خوب بشه و دیگه احتیاج به عینک نداشته باشه؟ والا دقیق یادم نیست.فقط سالی یبار که میبرم چکاب میپرسم،دکترش میگه تغییر نکرده.فقط آستیگمات هست و فککنم دایم باید عینک بزنه.پسر من گوشی و کامپیوتر زیاد بازی میکرد متاسفانه و الان به زور کنترلش کردم. دوخت سرویس اشپزخونه های دلبرونه @rey.han.handmade ارسال پستی به سراسر کشور