2777
2789

سلام قراره برم عروسی فامیل نزدیک  یه صابون ضضد لک خریدم دوبار زدم گونه هاو قرمز شده خیلی میسوزه میترسم لایه برداری شه تا دوروز دیگه چیکارش کنم راهکار دارین؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یخ بپیچ لای پارچه آروم ماساژ بده 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لایه بردار نزن 

یه محلول هست برا جوش برو داروخانه بگو فوری جوش رو بزن 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

چنتا ماسک آبرسان بزن اوکی میشه

ممنونم از راهنماییت گلم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یخ بپیچ لای پارچه آروم ماساژ بده

باشه ممنونم عزیزم

لایه بردار نزن یه محلول هست برا جوش برو داروخانه بگو فوری جوش رو بزن

برا جوشم نمیزنم ضد لکه .لک آنچنانی هم ندارما کمه ولی زدم الان اینطوری شدم

برای التهاب یخ هی بزن به صورتت و خیار رنده کن بزار یکم پماد زینک بزن به صورتت یا کالاندولا

ممنونم گلم

آب سیب زمینی رو صورتت بزار چند دقیقه بمونه خشک شد بشور سوزش و قرمزیش را میبره

چشم عزیزم ممنونم ،

آبرسان بزن

باشه ممنون  عزیزم