2777
2789
عنوان

بچه نق نقو پرخاشگر کم صبر و تحمل

64 بازدید | 10 پست

مامانا خیلی امشب دلم گرفته 

میشه باهاتون حرف بزنم؟ پسرم ۴ سالشه، ۴ ساله ی روز خوش ندیدیم با شوهرم، بخدا نا شکری نمیکنم ولی له شدیم 

از روزی که دنیا اومد کولیک و رفلاکس تا چند ماه بعدش نق زدنش شروع شد از ۴ ماهگی اصلا دقیقه ای این بچه آروم نبود صدتا دکتر بردیمش گفتن هیچیش نیس، بی خوابیش هم شروع شد تا دو سال همش نق زدن و بی خوابی ... از اون به بعد پرخاشگری و لجبازی ، کم تحمل و کم صبر و نق زدن زیاد ، مثلا ۴ سالشه اگه یکم گشنش بشه انقدر جیغ میزنه داد میزنه جرئت نداریم ی سفر بریم ی مهمونی بریم پدرمونو در میاره ... همش تا جایی که میتونیم صبوری میکنیم با آرامش که بدتر نشه، کافیه ی نه بگیم ی بلایی سرمون میاره که بگیم غلط کردیم ... همش در حال غر زدن نق زدن ... این بچه هیچ وقت از هیچی راضی نیست، خسته شدم، چند تا مشاوره هم رفتم هیچ فایده نداشته ، شکر خدا ی مشاور خوب کودک هم تو شیراز نداریم

طبع بچه سخت یعنی بچه سهل گیر و راحتی نیست و سر و کله زدن با این بچه ها دشواره

آره ی مشاورم بهم گفت بچت سالمه اما بچه سخته باید بزرگ بشه

ولی من پیر شدم له شدم 😭😭😭

دلم فقط ی ساعت آرامش میخواد 

از همه چی شاکیه از همه ناراضیه😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شیرازم مشاور نمیشناسم ولی یه نظر بهت میدم یه توصیه 

نظرم اینه که خیلی از این پرخاشگریا از روش تربیت مدرن اب میخوره از این که از همون اول ، اول دوره تربیت یعنی حدود سه سال به بچه ها اسون میگیرن والدین و اصطلاحا زور دست بچه هست نه نمیشنوه اقتدار دست پدر و مادر نیست بچه حساب نمیبره . واین ضعف همینجور بزرگتر میشه شما الان اول راه تربیتی روی روشای تربیتی بیشتر مطالعه و تحقیق کن . 

یه توصیه هم که از دکتر عزیزی شنیدم و میدونم واقعا موثره اینه که انرژی بچه ات رو روزانه با خاک و آب تخلیه . خاک بازی واب بازی روزی چند ساعت . اگر باغ و باغچه داری که چه عالی بهش اسباب بازی و بیلچه بده ببره بازی . اگر نداری ببرش خانه های بازی که اتاق خاک و شن بازی دارن . اگر اونم هر روز نمیتونی تو حموم اسباب بازی بده بره اب بازی . انرژی مازادشو تخلیه کن این بچه ها دائما توی اپارتمان گیر افتادن و این انرژی اضتفه تبدیل به پرخاشگری میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منم شیرازم مشاور نمیشناسم ولی یه نظر بهت میدم یه توصیه نظرم اینه که خیلی از این پرخاشگریا از روش ترب ...

حالم از تربیت مدرن بهم میخوره واقعا حالم بهم میخوره

مرسی عزیزم حالا این کارا رو‌میکنم 

البته هفته ای دو بار آب بازی میکنه هر بار ۱ ساعت اما خاک بازی میبردم تو بالکن ، چون سرده شده نمیبرم، حالا خاک میخرم میبرمش تو حمام

منم شیرازم مشاور نمیشناسم ولی یه نظر بهت میدم یه توصیه نظرم اینه که خیلی از این پرخاشگریا از روش ترب ...

حالم از تربیت مدرن بهم میخوره واقعا حالم بهم میخوره

مرسی عزیزم حالا این کارا رو‌میکنم 

البته هفته ای دو بار آب بازی میکنه هر بار ۱ ساعت اما خاک بازی میبردم تو بالکن ، چون سرده شده نمیبرم، حالا خاک میخرم میبرمش تو حمام

حالم از تربیت مدرن بهم میخوره واقعا حالم بهم میخورهمرسی عزیزم حالا این کارا رو‌میکنم البته هفته ای د ...

اره متاسفانه نسل قبل از اون طرف بوم افتاده بود با سخت گیری این نسل از این طرف افتاده با ساده گرفتن .به نظر من روی مباحث تربیتی مطالعه کن پادکست گوش کن در نهایت روش ها رو ترکیب کن تا ان شا الله جواب بگیری . بازم میگم چهار سال هنوز دیر نیست رفتار بچه هم تنده ولی عجیب نیست . ولی بهتره تا اول راهی جمع کنی این وضعو 

اگر بتونی شرایط بازیشو فراهم کنی عالیه . بیشتر از یک ساعت هم بشه خوبه 

حالم از تربیت مدرن بهم میخوره واقعا حالم بهم میخورهمرسی عزیزم حالا این کارا رو‌میکنم البته هفته ای د ...

اره متاسفانه نسل قبل از اون طرف بوم افتاده بود با سخت گیری این نسل از این طرف افتاده با ساده گرفتن .به نظر من روی مباحث تربیتی مطالعه کن پادکست گوش کن در نهایت روش ها رو ترکیب کن تا ان شا الله جواب بگیری . بازم میگم چهار سال هنوز دیر نیست رفتار بچه هم تنده ولی عجیب نیست . ولی بهتره تا اول راهی جمع کنی این وضعو 

اگر بتونی شرایط بازیشو فراهم کنی عالیه . بیشتر از یک ساعت هم بشه خوبه