2777
2789

بچه ها من بایکی هسم ۶ماه ک دوسال اول بایکی بود ک رابطشون کلا لانگ بود دیگه ادامه ندادن بعد بهش گفته بودم همه چتاتونو پاک کنید خوشم نمیاد نه حرفی ازش بزنی نه چیزی بمونه امروز دیدم چتاشو داره هنوز درصورتی ک بم گفته بوده پاک کرده:) هردو طرف همو بلاک کردم اما دیدم تو سرچ توییترش میره ببینه چی توییتر میزاره نمیدونم چیکار کنم دختره هم هی میره درموردش توییتر شکست عشقی اینا میزاره من موندم این وسط   :)

همو میخوان فقط دورن

تورو برا فراموش کردن اون باهاته

بنظرم امادگی جداشدن داشته باش

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا زمان زیادی از رابطت نگذشته جدا شو هنوز همو دوست دارن

ولی من دوسش دارم ۶ماه شده :)😭

بعد اینکه تا بامن اشنا شد حدود ۱۰ روز بعدش دگ جوابشو نداد دختره هم حتی بم گف و التماسش میکرد اما دگ جوابشو نداد چتاشونم دیدم 

ولی من دوسش دارم ۶ماه شده :)😭بعد اینکه تا بامن اشنا شد حدود ۱۰ روز بعدش دگ جوابشو نداد دختره هم حتی ...

اخه چرا با کسایی که تازه کات کردن وارد رابطه میشید ؟ من نمیفهمم این چه ظلمیه در حق خودتون میکنید ؟

همه کسایی که تازه کات کردن احتمال بازگشتشون خیلی بالاست حالا اون رابطه به هر دلیلی که می‌خواد کات شده باشه … 

وقتی با نامزدم آشنا شدم اول مطمعن شدم یک سال از آخرین رابطش گذشته با این حال بازم بیرون بودیم دیدم گوشیش زنگ خورد ازم دور شد و صدای فحش و بد و بیراه گفتنش و شنیدم جوری که متوجه نشه رفتم پشت سرش دیدم داره با دوست پسر اکسش سر اکسش دعوا میکنه هیچی نگفتم فقط رامو کشیدم رفتم افتاد دنبالم کلی التماس کرد قسم خورد که دختره رو نمیخواد منم گفتم ببین تازه باهم آشنا شدیم هیچ حسی بینمون نیست اگر دوسش داری برو دنبالش و وقت منو تلف نکن تا با مدرک بهم اثبات نکرد که همه چی هم برای خودش هم دختره تموم نشده باهاش ادامه ندادم 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
اخه چرا با کسایی که تازه کات کردن وارد رابطه میشید ؟ من نمیفهمم این چه ظلمیه در حق خودتون میکنید ؟هم ...

قضیه اینطور بوده ک این رابطشون کلا لانگ بود اما دوسال باهم بودن بعد بامن اشنا شده با این دختره تموم کرد ۱۰روز جوابشو نداد کلا و ب منم ثابت شد چتارو دیدم ک جوابشو نداد دیگه اما اصن من نمیدونسم این بایکی دوسال بوده وگرنه اصن وارد رابطه نمیشدم باهاش کاش میدونسم :)

قضیه اینطور بوده ک این رابطشون کلا لانگ بود اما دوسال باهم بودن بعد بامن اشنا شده با این دختره تموم ...

متاسفم که اینو میگم شاید دلت بشکنه از حرفم 

ولی کسی که بخاطر تو با دوست دخترش کات میکنه یه روزی ام بخاطر یکی دیگه با تو کات میکنه :) 

از این آدم واسه تو عشق در نمیاد هرطور میتونی جدا شو بخدا الان خیلی راحته تا چند سال دگ 

خیلی سختمه نمیدونم چجوری تموم کنم:)😭

بیا برو پیش مهسا ف ا ل  بگیر ببین حسش به دختره چیه و ته رابطت باهاش چجوریه بعد طبق اون عمل کن من امشب براش واریز کردم تک نیت بگیره دعا کن چیزی که میخوام و بهم بگه 🥲

خیلی سختمه نمیدونم چجوری تموم کنم:)😭

بیا برو پیش مهسا ف ا ل  بگیر ببین حسش به دختره چیه و ته رابطت باهاش چجوریه بعد طبق اون عمل کن من امشب براش واریز کردم تک نیت بگیره دعا کن چیزی که میخوام و بهم بگه 🥲

مهسا کیه خواهر🥲

ف ا ل گیر 

من هفت سال پیش باهاش آشنا شدم یه کانال تلگرامی تبلیغش کرده بود واسه فان کل ف ا ل هایی که انجام میداد و پیشش گرفتم همش درست بود 

آخرین بارم وقتی رابطه قبلیم کات شد ف ا ل پیشش گرفتم بهم گفت طرف بهت خیانت کرده با یه خانومی با فلان مشخصات بعدا عکس دختره رو دیدم هرچی راجبش گفته بود درست بود 

کلا از وقتی با اون آشنا شدم دگ هیشکی و قبول ندارم هرچی میگه دقیقه 

تنها باگی که داره اینه که چون معروف شده و سرش شلوغه خیلی زمان میبره کارت رو انجام بده 

چ خوب 🥲🥲 فقط اینکه قیمتش خیلی زیاده؟؟ایدی اینا نداره؟

تک نیت بگیر هم ۳۵ تومنه هم اینکه خیلی زودتر از بقیه ف ا ل هاش برات انجام میده من ف ا ل های دیگه رو چند بار گرفتم پدرم درومد تا برام انجام داد از بس طولش داد