2777
2789
عنوان

شوهرم روز زن چهل ملیون بهم پول داده

| مشاهده متن کامل بحث + 5491 بازدید | 136 پست
همش مزخرفه اولش گفت ترمیم کنی میمونه ترمیم کردم بازم نموند گفت دوباره ترمیم کن نکردم چربی زدم اصنم ت ...

میگم چربی سرپایی زدی یا اتاق عمل رفتی دکتر گفت چربی سرپایی داریم حجم کم یکی هم اتاق عمل حجم زیاد 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

همونجا رو میخوام پر کنم خالیه .

کار خوبی میکنی، منم خیلی بدم میاد، ان شاالله بسلامتی عزیزم

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آها خب من اینو اطلاع نداشتمولی هیچوقت ندیدم طبیعی بشه همیشه مشخصه آنرماله☹️

ژل طبیعی هست اصلن حجم زیادی نمی‌ده اون ضایع ها اتاق عمل میرن یا پروتز

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

منم تگ کن استاتر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم خبر نداری تزریق سرپایی چربی به هیپ دیپ چقدر هزینه شه؟

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
باید نرمال تزریق کرد هرچیزی زیادیش بد میشه من خیلی دوس دارم شوهرم بدش میاد میگه ورزش کن دوس ندارم بر ...

ای بابا حیف شد اینطوری 

خوبهکه همینطوری دوست داره 

منم شوهرم از هر عملی بدش میاد ، من دوست داشتم پروتز سینه کنم ولی اصلا دوست نداشت☹️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

اره کبود و ورم بیرون نمیرفتم ولی لباس گشاد بپوشی مشخص نیست

خو شوهر ادم میبینه خواستم قایمکی بزنم اونم کنسل شد🤦‍♀️

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ژل طبیعی هست اصلن حجم زیادی نمی‌ده اون ضایع ها اتاق عمل میرن یا پروتز

خب اینطوری خیلی خوبه 

ببخشید من نمی‌دونستم فرقشونو‌ 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ: