یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چاره ای نیست برای خودت تنها راه حل های موجود اینه ک فعالیتهای آرامشبخش (کتاب خواندن، فیلم دیدن یا نقاشی) انجام بدب مدیتیشن یا تنفس عمیق و امتحان کن از دیدن یا خواندن مطالبی که ممکنه تحریککننده باشه دوری کن
محل خوابت و تغییر بده
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سرچ کردم 🥲 ولی وقتی میخواد چیکار کنم ☹️خیلی اصرار داره میگه دوست دارم ... خیلی باهاش حرف زدم توی سر ...
جوابت نه باشه بزار تا ابد و یک روز اصرار کنه