2777
2789
پول مشاور ندارم 😥

یه جلسه یه ساعته از یه مشاور با سابقه بگیر

همه چیز رو ازش بپرس

از منبع تا روش و درسای مهم تر

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

فکر کردن ممنوع:🌸💆🏻‍♀

اینکه بقیه چجوری درس میخونن یا جلوترن و عقب ترن مهم نیست،مهم کیفیت خوندن هستش پس فقط به خودت نگاه کن نه بقیه✅

عیب یابی کردن:

اگر میخای پیشرفت داشته باشی نقاط ضعف خودتو پیدا کن و سعی کن رفعش کنی و به جای فرار از درسایی دوسشون نداری با یه برنامه عالی بخنشون✅

قانون پومودورو:

برای کاهش خستگی بعد از ۲۵ دقیقه مطالعه ۵ دقیقه استراحت کن.هر ۴ بار ۲۵ دقیقه یک ربع استراحت کن✅

دفتر تحلیل آزمون:

حتما بعد از هر آزمون، تحلیل آزمون رو انجام بدی و نکات مهم رو بنویس این کار باعث میشه در اخر برای جمع بندی نکات مهمتر رو بیشتر بخونی✅

ودراخر☆با آرزوی موفقیت وپیشرفتت قشنگم☆♥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید