2777
2789
عنوان

بارداری اولمه چیکار کنم بچه ام پسر بشه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 71 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من اگه جای تو بودم دعا میکردم بچم دختر بشه چون بزرگ شد تو خونه کمکت میکنه دوتا ی اولی پسرن سومی دختر اصلا نه مرتب میکنن نه تو بچه داری کمکم میکنن ولی دوستم اولی دختره ده هیچ ار من جلوتر

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
مرسیییی حتماااااا

عزیزم از همین الان هم فولیک اسید 1 بخور 

هیییچ ضرری نداره 

همسرت هم هر شب ویتامین E100 بخوره نه دوز بیشتر با کپسول زینک 

عزیزم اینا رو رعایت کنید 

اینا برای چیه 

هم بچه پسر میشه 

هم نطفه انشالا قوی میشه که سقط نمیشه و قلبش تشکیل میشه و...

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

انجیر و موز و خرما و نخود کشمش حتما داخل برنامه غذاییت باشع لبنیات اصلا نخور چیزی که دکتر به من گفت

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
عزیزم من اگه جای تو بودم دعا میکردم بچم دختر بشه چون بزرگ شد تو خونه کمکت میکنه دوتا ی اولی پسرن سوم ...

واقعا همینه گلم.‌..خودم و خواهرام بشدت دلسوز پدرمادریم و میدونم چقدر دختر خوبه اما چون همه دختریم دلم بچه پسر خواست واقعا فقط همین وگرنه هردو نعمت خدا هستن 

دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
انجیر و موز و خرما و نخود کشمش حتما داخل برنامه غذاییت باشع لبنیات اصلا نخور چیزی که دکتر به من گفت

مرسی گلم

عزیزم از همین الان هم فولیک اسید 1 بخور هیییچ ضرری نداره همسرت هم هر شب ویتامین E100 بخوره نه دوز بی ...

قربونت برم من ممنونم انشالله

من خودم می‌خوام عید شروع کنم به اقدام به امید خدا 

برای همین خیلی تحقیق کردم و اطلاعاتم بالاست 

خواهرمم با رعایت اینا دو پسر آورد ماشالا 

سعی کن وزنت رو هم بیاری پایین اگر بالاست 

پاپ اسمیر هم بده خوبه برای چکاپ عفونت چون عفونت باعث سقط میشه 

دندونات هم درست کن 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
ما تو دوره کرونا هرچی گرمی بود می‌خوردیم مثلا با غذا سیر خام می‌خوردیم دمنوش زنجبیل یا دارچین می‌خور ...

اره منم شنیدم گرمی خوبه

خواهش میکنم انشالله به حاجت دلت برسی بحق حضرت زهرا

من خودم می‌خوام عید شروع کنم به اقدام به امید خدا برای همین خیلی تحقیق کردم و اطلاعاتم بالاست خواهرم ...

خدا خیرت بده ...جز فولیک اسید چیز دیگه نخورم چون کم خونم

خواهش میکنم انشالله به حاجت دلت برسی بحق حضرت زهرا

عزیزم الان دیدم نوشتی تعبیر خواب میدونی...چجوری ازت بپرسم تعبیر خوابمو

آها ببخشید ی چیزی یادم رفت 

اصلااااااااا لبنیات نخور 

هم خودت هم همسر حداقل چهل روز هر چیزی از شیر درست بشه یه هیچ عنوان نباید بخورید 

سعی کن به جاش بادام روزی ۱۴ عدد بخورید تا کلسیمتون اوکی باشه